Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb fiú barátomba vagyok szerelmes?
Kb 3 éve vagyunk legjonb barátok egy fiúval. 16 éves vagyok, ő pedig 17. Nagyon sok idő vagyunk együtt, eddig számomra egy testvér szerepét töltötte be kb. Nekem volt egy barátom, vele 2 hónapja szakítottam, neki barátnője volt tavaly. Tehát eddig nem is gondoltam rá "úgy".
Viszont most elkezdtem beszélni egy fiúval, buliban smároltunk már, elhívott randizni is. A legjobb fiú barátom pedig rengeteg lányt fűz.
Viszont azt vettem észre magamon, hogy sokkal többet gondolok a legjobb barátomra, mint arra a fiúra, akivel beszélek mostanában.
Mostanában merült bennem fel, hogy lehet többet érzek ez iránt a fiú iránt, mint barátság. Nem mertem még elmondani senkinek, próbálom is elfojtani magamban ezt az érzést. Ami lehet fellángolás is végülis.
Nagyon össze vagyok zavarodva és ez nagyon kikészít
Szerintetek mit kéne tennem? El kéne neki mondanom?
Mit tanácsoltok?
Köszönöm♥️
Szia.
Szerintem is beszêlj vele.
Sok sikert.
Szurkolok. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!