Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok a legjobb fiú barátomba, mit tegyek?
Szoval gyors hattersztori. Kb fel eve vagyunk legjobb baratok. Rengeteget beszelunk , suliban is mindennap latjuk egymast es meg minden mas ami tipikus szoros fiu lany baratsagra jellemzo.
Szerintem van rá esély , kicsi , de lehetseges, hogy o is maskepp nezzen ram. A lenyeg es a kerdesem igazabol az lenne hogy hogyan tudnam atalakitani a csak baratsagot kicsit flortolosebbe es hogy kialakitsam a szexualis feszultseget koztunk, anelkul hogy tul egyertelmu lenne es feltuno? Bulikban mindig nyomul meg ilyesmi de ennek az oka lehet csak a pia meg hogy fiubol van..Hogy erjem el hogy ne csak baratkent nezzen ram? (Egyikunk sem csunya, sot.. , szoval nem hiszem hogy a kulso a friendzone oka, egyszeruen csak sosem volt tobb) Hogy erjem el hogy a szilveszeri buliban megcsokoljon?
Fiuk velemenyet is szivesen varom hogy miert alakul ki egyaltalan valakiven a friendzone egy lannyal szemben, mik az okai amiert nem tobb?
Leginkább azért, mert nem tetszel neki . Nézz tükörbe (nem bántásból, de tényleg, mármint objektíven) és ha mások szerint is jobban néz ki mint te akkor kicsi az esélyed. Szerintem.
De van az a sörmennyiség ;)
Az a baj, hogy az ember elfogult magával szemben. Úgyhogy sajnos a "véleményem szerint" nem nyomós sajnos.
Tegyél fel valahova egy képet (kettőt) es megszavazzuk ;)
Mondanám hogy szerintem nem akar semmit, de volt már velem hogy több éves fiú-lány barátságnál (egymásnál alvás egy ágyban, teljesen elkülönülve, szinte lelki társ szintű kapcsolat) kiderült hogy a srác sosem gondolt rám barátként, szóval sose lehet tudni.
Csinálj valami olyat ami kizökkenti őt a friendzone-ból, pl buliba vegyél fel valami szexit, viselkedj nőiesen, (ha akarod és illik hozzád a mindennapokra) rúzsozd ki a szád, ilyesmik.
Szerintem sok fiú rámozdulna a lánybarátjára, ha úgy adódik próbáld flörtölve oltogatni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!