Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Én tegyem meg az első lépést?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Én tegyem meg az első lépést?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel már 4hónapja beszélünk messengeren. És már párszor utalt rá hogy személyesen is beszélhetnénk, amire én mindig mondtam ,hogy én is szeretnék,meg jó lenne,csak aztán nem hívott sehova meg annyiban maradt az egész. És egy iskolába járunk igazából,de sose találkozunk úgy hogy nincs valakinek társasága,ezért csak köszönünk egymásnak. Hogyan utalhatnék rá hogy ideje lenne találkozni is? Vagy lehet nem is gondol semmi komolyra? Már így írásban szinte teljesen el is fogyott a témánk közben. 17l és 19f

2019. márc. 14. 20:20
 1/3 A kérdező kommentje:
Véletlen tettem ebbe a kategóriába. Sajnálom 😅
2019. márc. 14. 20:22
 2/3 Thoughtful ***** válasza:
Nyugodtan tedd meg az első lépést ha ennyire nem képes rá
2019. márc. 14. 20:43
 3/3 anonim ***** válasza:
Hát szerintem nyugodtam megteheted te is az elso lepest, mert az ido telik, igy nem lehet tudni mikor akad a sracnak valaki uj.:( Mostmar hozzatok ossze azt a talit, mert eloben sokkal jobb lesz hidd el. :)
2019. márc. 14. 20:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!