Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már megcsalás?
Egy ideje együtt vagyunk barátnőmmel, szeretjük egymást nagyon. Egyik este elmentünk szórakozi bnőm nélkül, és mindannyian ittunk egy "keveset". Egyik lánnyal elkezdett kialakulni valami de ekkor már volt bennünk pia rendesen. Fogadásbol adtunk szájra puszit, meg kézen fogva sétáltuk végig az estét amig egyik barátnőjük rosszul nem lett.
19/F
Az alkohol nem jó kifogás. Mit szólnál fordított esetben? Akkor a barátnődet gondolom egy világi kurvânak tartanád. :D
Igen, ez megcsalás, míg a barátnőd bízik benned, hiányzol neki, addig te mással smárolsz, kézenfogva sétálgatsz. Nézz magadba, és ha szereted, inkább mondd el neki, ő meg eldönti, hogy érdemes-e együtt maradnotok. (Minek kapcsolat, ha nem bírsz magaddal pár feles után?)
Tetszik a kérdező reakciója ezekre a válaszokra. :D
Egyébként a pia felbátorít nem megváltoztat. Meg eleve mi az, hogy fogadásból sétáltok kézenfogva az utcán lol? Állítólag én gyerekes gondolkodású vagyok de ez még nekem is sok.
Kérdésre a válasz: Szerintem is megcsalás, nem a klasszikus formája, de előbb utóbb úgy is az lesz a vége.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!