Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bennem van a problémba?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bennem van a problémba?

Figyelt kérdés
Miért van az mindig, ha elkezdek beszélni egy fiúval, akkor az elején még teljesen izgatott vagyok hogy ebből lehet valami, meg milyen rendes srác. Aztan 1-2 hét mulva teljesen elmulik ez az érzés és semmi kedvem az egészgez. Akikkel eddig beszéltem korán akartak túl sokat és utána teljesen kiábrándultam az belőlük. Néha azon is elgondolkodtam már, hogy leszbi vagyok? Vagy hogy mi van velem?:D És nem szeretnem megbántani a sracot de muszaj leszek visszautasítanom mert egyszerűen nem működik a dolog..
2019. márc. 10. 21:05
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, hogy veled van a hiba

A kiábrándulást meg teljesen megértem

17f

2019. márc. 10. 21:13
 2/5 anonim ***** válasza:

Hidd el, hogy NEM BENNED van a hiba, hanem abban a sületlen fickóban, aki mást nem, csak AZT akarja egy lánytól.

Ebből adódik, hogy nem vagy leszbikus, erre ne is gondolj!

Idős férfi.

2019. márc. 10. 21:25
 3/5 anonim ***** válasza:

Régebben én is így voltam a lányokkal. Ha megláttam egy szépet, akkor reménykedtem benne, hogy belsőre is gyönyörű lesz, kedves, aranyos, hűséges, ártatlan. De eddig még mindig pont az ellentétje volt, mint amit vártam.

Nem csak srácból van kevés olyan, akik külsőre és belsőre is szép, hanem lányból is, tehát nem csak neked van nehéz dolgod.

Nem vagy leszbikus, csak nem találtál még olyan srácot aki illene hozzád.

18/F

2019. márc. 15. 11:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2019. márc. 15. 17:40
 5/5 anonim válasza:
Talán kezded megismerni, és még sem olyan különleges számodra, mint elsőre hinnéd.
2019. márc. 28. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!