Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csalódott bennem, mit tehetnék...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csalódott bennem, mit tehetnék, hogy minden a régi legyen?

Figyelt kérdés

Ma van a születésnapja a barátomnak, aki 186 km-re lakik tőlem. Távkapcsolatban élünk már több, mint 1 hónapja, de lassan 1 éve ismerem már. Az történt, hogy úgy volt felengednek Budapestre a szüleim ezen a napon és együtt szülinapozhatunk... Na igen, de végül valami bekattant a szüleimnél vagy én nem tudom, de elmondták pár nappal ezelőtt, hogy nem mehetek.

A barátomnak először nem akartam elmondani, mert gondoltam megoldom vagy valami ilyesmi, de végül elmondtam még aznap, mikor számomra is kiderült és hatalmasat csalódott bennem. Nem engednek engem a szüleim nagyon sehova, eddig is mindig ő jött.. és annyira sz#rul érzem magam, és elvileg ő is. Eddig napi szinten beszéltünk pl messengeren, minden percben, órában. Most pedig, alig beszélünk..ő nem is kérdez, meg semmi... Annyira rosszul érzem magam, képtelen vagyok mosolyogni. Egyszerűen vele szeretnék lenni, és csalódott bennem és ez fáj nagyon... Hogyan tudnám kiengesztelni vagy bármi ilyesmi? Nagyon rossz ez a szitauáció...

(Én 16 éves vagyok, a barátom 17, ha ez számít...)

2018. dec. 26. 11:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Hát ez nem igazán a te hibád, a szüleidet meg nem tudod lecserélni. Bár a helyében én is megsértődnék, azért megpróbálnám megérteni, hogy nem te tehetsz erről.

Ha nem tudja vagy nem akarja elfogadni a barátod ennek a tényét, akkor az szerintem veszett ügy. Viszont neked meg nem szabadna távkapcsolatba lépned, ha nem tudod fenntartani :/

2018. dec. 26. 12:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!