Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan alakíthatnék ki vele...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan alakíthatnék ki vele jobb kapcsolatot, és hogy érhetném el, hogy bízzon bennem?

Figyelt kérdés

A helyzet eléggé bonyolult. Lassan 2 és fél éve vagyok osztálytárs az adott fiúval, de még aligha beszéltünk. Ezen kezdek javitani szerencsére. Kedvelem, és van egy olyan érzésem, mintha ő is kedvelne engem, de ez nem biztos. Viszont nem bánnám ha így lenne, és ezt próbálom elérni.

A baj ott kezdődik, hogy nem tudom, hol kezdjek beszélgetést. Szinte mindekivel jóban van az osztályból, viszont nem sokat tud róla senki. Sosem beszélt magáról, úgy veszem észre, hogy problémája van az emberekben való megbízásban. Az osztályból senkihez sem áll úgy igazán közel, hogy megosztana vele bármilyen komolyabb magánéleti ügyet. Nem tudom milyen témával közelíthetném meg, vagy hogyan férkőzhetnék a bizalmába, vagy egyáltalán azt, hogy mikor próbálkozzak ilyesmivel.

2018. dec. 15. 21:40
 1/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy neki alapból nincs igénye a lelki frőcsögésre. Keress vele olyan témát, amiről kölcsönösen jól el tudtok beszélgetni, filmek pl vagy ilyesmi. A mélyebb dolgok jönnek maguktól
2018. dec. 15. 21:57
 2/2 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam, de sajnos nem igazán van lehetőségem kettesben beszélgetni vele...
2018. dec. 15. 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!