Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kér tőlem egy fiú képet?
Mikor beszélgetek fiúkkal, akkor egy kis idő után mindegyik ker tőlem képet, amit nem értek hogy miért , ugyanis vannak fent képeim. Mi az oka ennek?
16L
1, szeretne látni. Pasik sokszor vizuálisabbak, általában telefonos, videóchates beszélgetést is jobban kedvelik.
Felnőtt nőként is tapasztalom, hogy sokszor kérdésre is képekben válaszolnak. Exem is csinálta, az is akivel aktuálisan ismerkedem. Részben én is rászoktam mellettük.
2, esetleg olyan fotót szeretne ami többet mutat. Ilyesmivel óvatosan.
#3-as xD
Kérdező, három lehetőség van:
1. Szeretne többet látni belőled.
2. Szeretné, hogyha olyan képet látna rólad, amilyet csak Ő látott rajtad kívül, senki más, tehát nem olyat, ami fent van FB-n és már látták vagy 200-an.
3. Reszelni akar a képedre.
Több opció nincs, nem ismerem a csávót, neked kell kitalálnod, hogy melyik a három közül.
De ha engem kérdezel, akkor én biztosan nem küldenék képet a helyedben, mert normális csávó, miután tudja a többi képet alapján, hogy hogy nézel ki, már nem fog kérni több képet. Semmi értelme se kérni, se küldeni. :/
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!