Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kér tőlem egy fiú képet?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kér tőlem egy fiú képet?

Figyelt kérdés

Mikor beszélgetek fiúkkal, akkor egy kis idő után mindegyik ker tőlem képet, amit nem értek hogy miért , ugyanis vannak fent képeim. Mi az oka ennek?

16L

2019. márc. 9. 19:29
 1/6 anonim ***** válasza:
93%

1, szeretne látni. Pasik sokszor vizuálisabbak, általában telefonos, videóchates beszélgetést is jobban kedvelik.

Felnőtt nőként is tapasztalom, hogy sokszor kérdésre is képekben válaszolnak. Exem is csinálta, az is akivel aktuálisan ismerkedem. Részben én is rászoktam mellettük.

2, esetleg olyan fotót szeretne ami többet mutat. Ilyesmivel óvatosan.

2019. márc. 9. 19:49
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Na én pont az ellenkezője vagyok. Úgy találkoztam a feleségemmel 7 évvel ezelőtt, hogy előtte egyáltalán nem láttam se képen, se sehogy - egy online játékban ismertük meg egymást.
2019. márc. 9. 20:03
 3/6 anonim ***** válasza:
72%
2/2 ez WP GG :)
2019. márc. 9. 20:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

#3-as xD

Kérdező, három lehetőség van:

1. Szeretne többet látni belőled.

2. Szeretné, hogyha olyan képet látna rólad, amilyet csak Ő látott rajtad kívül, senki más, tehát nem olyat, ami fent van FB-n és már látták vagy 200-an.

3. Reszelni akar a képedre.

Több opció nincs, nem ismerem a csávót, neked kell kitalálnod, hogy melyik a három közül.

De ha engem kérdezel, akkor én biztosan nem küldenék képet a helyedben, mert normális csávó, miután tudja a többi képet alapján, hogy hogy nézel ki, már nem fog kérni több képet. Semmi értelme se kérni, se küldeni. :/

18/F

2019. márc. 10. 10:48
 5/6 A kérdező kommentje:
Koszonom! :)
2019. márc. 10. 13:17
 6/6 anonim ***** válasza:
Csajozási szándékból. Ne adj egyiknek se semmit mert akkor elfogadtad a felkérésüket keringőre... Ez olyan minta förtöl neked egy fiú te meg rá mosolyogsz akkor ö azt hisz azért mert tetszik neked. Szóval ez hasnonló
2019. ápr. 8. 20:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!