Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire nézitek a fiú öltözködését?
Tudom, tudom nem az a lényeg, de mégis mindenki megnézi.
Titeket mennyire befolyásol, hogy pl odamentek-e valakihez az, hogy hogyan öltöözködik?
Haha
Látom a válaszokat, szerintem a raszta haj menő, mindenkinek más a stílusa, engedd el ezt szerintem.
Valószínűleg olyan ízlésű és stílusú lány fog odamenni hozzád, aki tud veled azonosulni. Nem kell aggódni azon, hogy nem fog odamenni hozzád, vagy taszítónak fog gondolni, mert ha neked is szimpatikus a lány stílusa, szinte biztos, hogy ez fordítva is így van. Alternek szimpatikus az alter, pláza cicának szimpatikus a páva, pávának szimpatikus a pláza cica, rockernek a rocker, és fordítva.
De egy biztos, amit fentebb is írtak kevésbé kultúrált módon, hogy az ápoltság tényleg fontos. Bármilyen stílust képviselsz, akkor is ott van az, hogy tiszta és ápolt legyél, mert az az alapja mindennek. A raszta haj már csak a hab a tortán hozzá :D
Én például jártam már úgy sráccal, hogy raszta haja volt, laza pulcsiban álldogált gyönyörű zöld szemekkel; gondoltam 10/10, de aztán annyira ápolatlan volt, hogy inkább elkerültem sajnos.
Talált, süllyedt. Tudtam én :D
Azt ajánlom akkor amúgy, hogy járj olyan helyekre, koncertekre, pubokba, ahol szintén rocker stílusú emberek vannak, úgy egy kicsit egyszerűbb keresgélni.
Nekem a színek is nagyon fontosak. Nem szeretem, ha valaki csak feketét hord. Nem tudom, milyen színű a hajad, szemed, de ha találsz ahhoz passzoló színt, akkor abból kb. bármit felvehetsz.
+ színválasztásjor figyeld, hogy ne sápasszon, sárgítson.
Hát ha rocker vagy, elég nehéz. Gondolom csak feketét hordasz. Ha stílusváltáson gondolkodnál vagy csak színeket akarsz, akkor a pasztell színeket ajánlom így látatlanban, és ne félj a babarózsaszíntől sem, mert én azt pl. imádom egy farmerrel és fehér cipővel, baseball-sapival. Bár ez lehet neked meredek :D
De a legfontosabb egyébként tényleg az ápoltság.
Amúgy 18L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!