Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mennyire nézitek a fiú öltözködését?
Tudom, tudom nem az a lényeg, de mégis mindenki megnézi.
Titeket mennyire befolyásol, hogy pl odamentek-e valakihez az, hogy hogyan öltöözködik?
A stílusa nem igazán számít csak az hogy ne legyen slampos tiszta ruhái legyenek és lehetőleg jó méretűek.
16L
Nem bírom ezeket a csajos, bokáig érő cicanaciban feszítő, színes sportcipős, kikent-kifent ficsúrokat, meg nem bírom azt se, aki egy szétf*ngott, bokánál elszorított mackógatyában képes bárhol megjelenni. Tovább súlyosbítja a képet, ha a feje tetején össze van fogva a haja egy kis hörcsögfarokban - nagyon szánalmas.
Aki nem ilyen, és férfinak van öltözve, annak eleve nyert ügye van.
De nekem is csak fent van hajam :/
De vészhelyzetkor kötöm csak össze, és akkor se kontyba
Szerintem, amúgy nem gáz, ha egy fiúnak hosszú a haja, meg az se, ha össze van kontyolva/fogva.Szerintem az a gáz, hogy már sokak azért hordják így, mert most ez számít menőnek(?) Amúgy a kérdésedre visszatérve, szerintem sem az a lényeg, hogy mennyire márkásak a ruháid, hanem, hogy mennyire tudod egyedien kombinálni és, hogy ne legyen tömeg ( pl.én azt látom,hogy nagyon sokan öltöznek szinte ugyanúgy, és ez így szerintem nem annyira jó, viszont ezért jó érzés látni,ha valaki nem áll be a sorba, és van egyedi stílusa). A másik pedig az, hogy a ruháid elfogadható állapotban legyenek (ne legyen koszos, foltos, büdös stb.) Remélem tudtam segíteni. :)
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!