Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mennyire nézitek meg a lányon a ruhát? Mennyire számit hogyan öltözködik?
Figyelt kérdés
2017. aug. 28. 20:12
1/10 anonim válasza:
Hát, mivel gyakorlatilag az az első, az arc mellett, amit látunk, eléggé. Nálam a második helyen áll.
2/10 anonim válasza:
Hát nagyon.
Igényességet vagy épp igénytelenséget sugall, nézhetsz ki tőle dagadtnak, és sportosnak.
Az ember külsejét nagyban befolyásolja. Ha valamin ne spórolj, akkor az az öltözködés.
Kérj tanácsokat másoktól, divatlapokról, sztárokról.
3/10 anonim válasza:
én azért, mert sokmindent elárul róla, pl sportos, elegáns stb:D
4/10 anonim válasza:
Engem férfiként annyira nem az öltözködés fog meg, hanem maga a kisugárzása, arca, mosolya. Csak legyen aranyos, és tiszta. Ha egyszerűbben öltözködik, az nem gond. Persze férfiként azt vallom, hogy az összhatást nézem, szóval a színeket ha eltalálja, már az elég. De amúgy felül egy egyszerű pulcsi, alul farmer kb. az ideálom. A haj elég ha hosszabb és le van engedve csak úgy természetesen, sőt, csak így találok szimpatikusnak bárkit is. Tehát nem kell a sok csicsa, igazából ő sugározzon, és ne a ruhája. :)
5/10 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek ment a zöld
2017. aug. 28. 20:38
6/10 anonim válasza:
Megnézem én is, de mindig bízok abban, hogy nem valami szakadt, kinyúlodt cuccban jelenik meg előttem az utcán. Nyilván, ha náluk találkozunk akkor az engem nem fog érdekelni, ha kicsit nyúlottabb pólóba, mackó nadrágba vár engem. :) Én is, ha megyek valahova akkor azért "Kinti" ruhát veszek fel, de ha jön hozzám akkor pedig itthoni "játszós" ruhát. :) Attól, hogy valaki melegítőbe és kicsit megnyúltabb pólóba vár vagy jön egy mondhatni újnak kinéző ruhában az teljesen mindegy, hiszen ugyan az az ember marad. Attól még a személyisége nem változik meg egyáltalán. :)
7/10 anonim válasza:
Nem értek a divathoz,meghát annyira nem is érdekel. Az összhatást figyelem. Mint ahogyan a többiek is írták,sokat el árul az adott személyről: a divatot követi vagy a saját személyiségét felyezi ki. Mennyire ad magára,mit üzen öltözetével a világnak stb. Sok mindent megtudhatsz róla.
Pl egy randin ha látszik rajta az igyekezet,akkor még értékelni is szoktam. Nem a ruha teszi az embert,de az ember az ki a ruhát választja,mivel hogy engem az ember érdekel,így a ruhát is meg nézem,hogy megismerjem az embert.
8/10 Szadko válasza:
Számomra nagyon fontos szempont a kiszemelt lány öltözködése. Nélkülözhetetlen, hogy az öltözködése is sugározza a keresztény erkölcsiséget. Kendő, térd alá érő szoknya, kereszt a nyakban.
9/10 A kérdező kommentje:
Köszöntem szépen
2017. aug. 28. 22:43
10/10 anonim válasza:
Nagyon fontos, mert a nagyon igénytelen, és a túl sokat mutató, az nálam negatívum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!