Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek bejön ha egy fiú így öltözködik?
Remélem nem kerülök lepontozásra, de nekem pl nagyon nem, de ez egyén függő. Ha megfigyeled a párokat, hasonló az ízlésük öltözködésben is, nemcsak személyiségben. Nyilván mivel én alterebben öltözök, nekem a hozzám legközelebb álló stílusok tetszenek, van akinek meg más.
Ízlések, különbözőek vagyunk, de ha már kérdezed, én először a megjelenést nézem az adott illetőn, és így levonva a következtetést döntöm el tetszene e esetleg. (Félreértés ne essék remek ember lehet az is aki így öltözködik) de engem taszít sajna.
16/l
Szerintem ez nagyon gáz. Sosem vennék fel ilyeneket, de persze nem ítélek el senkit, aki igen, ő dolga.
20F
Jó lenne tudni hány éves vagy kedves kérdező.
Én 20/L, városban nőttem fel, és hidd el, ezek az öltözetek nem menők.
Az egyes egyszerűen lányos a szememben, a kettes mintha épp a tehén-ganézásból jött volna és a kutya megkergette ezért kiszakadt a nadrágja, a hármas pedig szerintem a Hófehérke és a hét törpéből az egyik csini sapkával.
Nem vagyok Justin Bieber ellen (se mellett), de ezek valahogy mindenkin így néznek ki.
Gondolj bele: vajon miért akarják az emberiséggel elfogadtatni, hogy szakadt holmikat hordjanak divatból, saját akaratukból. Egy régi ember ha most ezeket látná az utcán elkeseredne, hogy mióta ő meghalt ennyit romlott a világ és mélyszegénység van. Az embereknek nincs pénzük nem szakadt ruhákat venni.
Ez nem negatív kritizálás a részemről, de te kérted, hogy mondjuk el a véleményünket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!