Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok nektek bejön ha egy...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek bejön ha egy fiú így öltözködik?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

[link]

2017. ápr. 8. 00:39
 1/7 anonim ***** válasza:
85%

Remélem nem kerülök lepontozásra, de nekem pl nagyon nem, de ez egyén függő. Ha megfigyeled a párokat, hasonló az ízlésük öltözködésben is, nemcsak személyiségben. Nyilván mivel én alterebben öltözök, nekem a hozzám legközelebb álló stílusok tetszenek, van akinek meg más.

Ízlések, különbözőek vagyunk, de ha már kérdezed, én először a megjelenést nézem az adott illetőn, és így levonva a következtetést döntöm el tetszene e esetleg. (Félreértés ne essék remek ember lehet az is aki így öltözködik) de engem taszít sajna.

16/l

2017. ápr. 8. 00:48
 2/7 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem ez nagyon gáz. Sosem vennék fel ilyeneket, de persze nem ítélek el senkit, aki igen, ő dolga.

20F

2017. ápr. 8. 01:12
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Úgy néz ki mint akit megrángatott egy medve
2017. ápr. 8. 02:20
 4/7 anonim ***** válasza:
71%
Nagyon nem. Nekem erről az idióta majmoló divat jut eszembe. Ettől senki nem lesz egyedibb.. Inkább olyan "birka vagyok" jellemzést ad a viselőjének.
2017. ápr. 8. 03:03
 5/7 anonim ***** válasza:
36%

Jó lenne tudni hány éves vagy kedves kérdező.

Én 20/L, városban nőttem fel, és hidd el, ezek az öltözetek nem menők.

Az egyes egyszerűen lányos a szememben, a kettes mintha épp a tehén-ganézásból jött volna és a kutya megkergette ezért kiszakadt a nadrágja, a hármas pedig szerintem a Hófehérke és a hét törpéből az egyik csini sapkával.

Nem vagyok Justin Bieber ellen (se mellett), de ezek valahogy mindenkin így néznek ki.

Gondolj bele: vajon miért akarják az emberiséggel elfogadtatni, hogy szakadt holmikat hordjanak divatból, saját akaratukból. Egy régi ember ha most ezeket látná az utcán elkeseredne, hogy mióta ő meghalt ennyit romlott a világ és mélyszegénység van. Az embereknek nincs pénzük nem szakadt ruhákat venni.

Ez nem negatív kritizálás a részemről, de te kérted, hogy mondjuk el a véleményünket.

2017. ápr. 8. 07:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem sem tetszik. És nem is csak magával a ruhákkal van a baj, mert attól el tudok vonatkoztatni. Inkább azzal, hogyha a divatban ennyire követi a többséget, akkor valószínűleg másban is otta birkaszellem, mint ahogy már valaki az előbb említette.
2017. ápr. 8. 09:52
 7/7 anonim ***** válasza:

Nagyon nem (bocsi)

16/L

2017. ápr. 8. 09:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!