Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek hogyan tudhat ám...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek hogyan tudhat ám meg a nevét, esetleg hogyan lehetne kezdeményezni?

Figyelt kérdés
Pár hete elkezdett 2 csajszi járni az edzőterembe, ahova Én, és az egyikőjük felkeltette az érdeklődésemet. Annyi a probléma, hogy személyi edzővel edzenek, és úgy elég gáz lenne szerintem odamenni, termen kívül pedig még nem láttam őket.
2019. márc. 5. 17:18
 1/2 anonim ***** válasza:
Várd meg és kérdezd meg.
2019. márc. 5. 17:20
 2/2 anonim ***** válasza:
Én egy suliba jártam egy sráccal akinek ki akartam deríteni a nevét. Konkrétan semmit nem tudtam róla, csak hogy hogy néz ki, és úgy tudtam meg mi a neve, higy olyanoktól érdeklődtem róla akik vagy ismerik vagy ismernek valakit aki ismeri, és onnan már könnyen megtaláltam facebookon. Szóval hasonlóan te is kiderítheted.
2019. márc. 5. 18:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!