Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek kezdeményezni a lányoknál. Mit csinálhatnék?
Figyelt kérdés
Sajnos eléggé ocsmány arcom van, ami miatt mindig nehezen tudtam rávenni magamat a kezdeményezésre. De amikor sikerült, akkor is csak visszautasítottak.
19F
2019. jan. 26. 19:31
1/8 anonim válasza:
Annyi ilyen kerdes van
Biztos találsz egy választ
2/8 anonim válasza:
Bízz önmagadban!
Mi az hogy ocsmány arc? Nem láttál még nagyon csinos arcú nőt magányosan megöregedni, ugyanakkor előnytelen (előnytelen?) arcú nőt megöregedni a férje oldalán 1-2 gyereket felnevelve? Ugye, tudsz ilyen eseteket? Na látod...!
3/8 A kérdező kommentje:
2.: Nem nagyon. A szép nőket általában vagy kapcsolatban látom, vagy pedig több, jóképű pasi versenyzik értük. A nem túl szép lányokat pedig inkább egyedül szoktam látni. De ők is visszautasítanak sajnos.
2019. jan. 26. 19:48
4/8 anonim válasza:
Még fiatal vagy ahhoz, hogy kedved szegjék a kudarcok. Ha eddig visszautasították a közeledésedet, bizonyára akadnak még az életben olyanok, akik nem az arcodat, hanem a belső énedet fogják nézni és értékelni!!! Fel a fejjel, előre! Sok sikert!
5/8 A kérdező kommentje:
De már évek óta próbálkozom, élőben és neten is. De semmi sikerem nem volt. Meddig kellene még a visszautasításoktól szenvednem, hogy találjak valakit, akit nem zavar az, hogy ocsmány vagyok?
2019. jan. 26. 20:03
6/8 anonim válasza:
Csak ismételni tudom, hogy fiatal vagy ahhoz, hogy"besavanyodj". Kezdeményezz tovább, szerintem ne a neten, hanem inkább élőben.
7/8 A kérdező kommentje:
De élőben mégnehezebb. Ott mégjobban fáj a visszautasítás.
2019. jan. 26. 20:27
8/8 anonim válasza:
Kérdező, 17 éves vagyok. Kezdeményeztem eddig 3 év alatt, 3-szor, ebből egyik se sikerült, visszautasítottak, rossz volt, interneten azelőtt, átvert egy lány interneten akiben teljesen megbíztam, szétvált a családom, a lelki állapotom néha, nagyon instabil, de, nem adom fel, soha nem fogom feladni, most jelenleg, van valaki akinél élőben kezdeményezni fogok, kicsit izgulok, félek, de akkor is megteszem, akármibe kerül, azt tanácsolom neked, ne add fel, lásd pozitívan a dolgokat, és ha fáj valami, szerezz belőle előnyt, én ezt teszem, sok lelki sérülésem van, aktívan, de mindegyiktől jobb és rosszabb lessz. Tapasztalat, sok mindenre jó, főleg ilyen esetekre, az arcod pedig, nem ocsmány, én szakállas vagyok, pajeszos, bajszos, néha úgy nézek ki, mint egy nagyon szőrös emberke, de a kinézet, nem számít, ez csak a mai világ stímája, sokan nézik a kinézetet, viszont, a kisugárzás, ami a te kedvedet, lelki állapotodat sugározza ki, az a fontos, figyelj!: Ha jó kedved van, jó kisugárzásod lessz, ezt bár nehéz fenttartani, remények nélkül, ehhez el kell fogadnod, a kinézetedet, önmagadat, nem vagy elkésve semmivel. Te nem vagy hozzákötve ilyen életmódhoz, az én célom, pedig egy párkapcsolat, ez a cél nálam, mindent felülír, sok mindent. És én, ezért akármit megteszek, ezt te is tedd meg, sok mindent tudok az életről, és arról is sok mindent tudok, hogy mit éreznek az emberek, kicsoda milyen személyiségű, ezt nem nagyképűségből mondom, ezt azért mondom, hogy tudjak segíteni, van amit akarni kell, és az akarat, egyszerű, néhány esetbe, de ha nem fogadod el magad, lelkileg is gyenge leszel, lelkileg levert, depressziós leszel, ezért, én segítek neked, elfogadni magad, írj privátot, kérdező, vagy válaszolj a komment szekcióban. Hidd el, mindig van remény, és emberek, ez mindenkinek szólt, ez a szöveg aki fent van az oldalon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!