Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A legjobb barátnőm miért tette a nyelvét bele a köldökömbe?
Figyelt kérdés
Osztálytársnőim meg én ilyen csajbulit tartottunk, hülyültünk mindenfélét, és volt csiklandozás is, amikor néhány lány lefogott, a többi meg csiklandozta a hasamat! Konkrétan a legjobb barátnőm viszont egyszer csak odahajolt, és nyalni kezdte a köldökömet, és a pocakomat körülötte, én meg nem tudom ez miért volt, és furának érzem!!2019. márc. 5. 09:38
1/10 anonim válasza:
Lehet hogy biszex vagy leszbikus ha ilyeneket csinál..
2/10 anonim válasza:
Ennyiből még nem derül ki semmi. Valóban furcsa, de lehet csak így akart csiklandozni. De az előttem szólónak is igaza lehet. Volt már valaha hasonló esete, ha nem is veled?
3/10 A kérdező kommentje:
Nem volt, és barátja van
2019. márc. 5. 12:32
4/10 anonim válasza:
A lányoknál ez semmi :D
Csak vicces akart lenni, ennyi :)
5/10 A kérdező kommentje:
Hogy érted, hogy semmi? Lány vagyok, de nekem nem semmi!
2019. márc. 5. 14:05
7/10 anonim válasza:
Ha a vulvádat nyalogatta volna hülyülés közben, akkor én is biszexualitásra gyanakodnék, de a köldöködet szerintem csak poénból nyalta meg.
8/10 anonim válasza:
Részegen mindenki ilyet csinál egy csaj buliba. Nem meglepő csak egy köldök, nem kell felfújni
9/10 anonim válasza:
Szerintem meg durva es meglepo is. En lanykent el nem tudnam kepzelni hogy akarmilyen reszegen is ilyet csinaljak. Szerintem valami nem okes a lannyal.
10/10 anonim válasza:
én a puncidba tettem volna bele ha érted mire gondolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!