Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintettek mit tegyen a legjobb barátnőm? Nagyon ki van borulva, segíteni szeretnék neki, de nem tudom, hogyan kellene
Van egy srác aki már nagyon régóta bejön neki. Szemeztek, érdeklődtek egymás íránt, beszélgetek, húzták a másikat mindig a fiúval. Tegnap volt sulis farsangi buli a barátnőm elszerette volna mondani mit érez a fiúnak, de a srác egy másik lánnyal foglalkozott egész buli alatt (a lány a hátára ugrált, ölelgette, keresték egymás társasságát (lány még puszilgatta is)) A fiú meg állandóan figyelte a barátnőmet, szóval én tanácstalan vagyok, azzal kapcsolatban, hogy most mi a helyzet.
Szerintettek mit kénne tanácsolnom neki, hogy tudnék neki segíteni?
1. Az a "barátnő" te vagy, a kérdés rólad szól.
2. Nem tudsz mit csinálni, a srácnak be jössz te is és a másik lány is.
3. Vagy nem foglalkozol vele (ez lenne a jobbik döntés) vagy kivárod a sorod.
4. Ez a fiú éli az életét, neki az a célja minnél több lányt tudjon magáénak. Szóval, ha te is beállsz a sorba, csak várnod kell
A 4-es válaszomban leírtam már a lényeget! A srác élvezi az életet, egyik lány a másik után. Ezt arra alapozom, hogy miközben egy lány az ölében ül, a másikat lesi, flörtöl vele. Mi ez, ha nem az, hogy szóba jöhet más is.
Csak ki kell várni a sorát annak aki össze akar jönni vele. De tartós kapcsolatba ne gondolkodjon vele senki! Legalábbis egyenlőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!