Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit csinálnátok az én...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit csinálnátok az én helyemben?

Figyelt kérdés

Ismerek egy fiút akinek az egyik barátnőm volt a barátnője. De szakítottak. Nem volt köztük semmi csak találkozgattak. Viszont lehet hogy én elkezdtem érezni a fiú iránt valamit mert mostanában nagyon sokat beszélek vele. Kiderült hogy én bejövök ennek a fiúnak. Ő azt akarja hogy összejőjjünk de én ezt nem tudom megcsinálni a barátnőmmel. Ti mit csinálnátok az én helyemben? 😭

Bocsi a helyesírási hibákért!

2019. márc. 3. 23:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Én semmiképpen sem jönnék össze vele. Már csak azért se, mert a barátnőmmel együtt volt, és szolidaritásból, hiszen érezhet még valamit iránta, másrészt pedig biztosan fiatalok vagytok (az írásból max 14-re tippelnék, de javíts ki ha tévedek), és az ilyen kapcsolat nem hinném, hogy sokáig tartana, és utána akár 2 barátot is elveszíthetsz. :/ inkább maradj hűséges a barátnődhöz, egy olyan kapcsolat akár egy életre is szólhat.
2019. márc. 3. 23:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Mérlegelj. Egyrészt: megéri e elveszíteni egy barátnődet egy fiúért? ha egyáltalán nem vagytok jó barátok akkor lehet, hogy igen, viszont ha jóban vagytok akkor már egyáltalán nem biztos. Másrészt: rosszul esne e egyáltalán neki, ha összejönnél a fiúval? (erre a kérdésre a legegyszerűbben úgy kapod meg a választ, ha megkérdezed tőle)

Gondold végig minden szempontból, vedd számba a lehetséges kimeneteleket és csak az után dönts.

2019. márc. 3. 23:26
 3/3 anonim ***** válasza:
Ha a baratnodnek meg mindig tetszik neki, akkor beszelj meg vele...
2019. márc. 4. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!