Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez milyen szöveg? Ti mit csinálnátok? (Lányok)
Valakinek tetszel..
Kinek?
Egy pusziért elmondom!
Én találtam ki (lehet hogy elöttem már valaki más is)
Szval mi a véleményetek erről az un. "Csajozós szövegről"?
Ezt ismerem.
-Kapitány úr, van egy homokos a fedélzete.
-Ki az??
-Egy pusziért megmondom.
Ebből a faviccből csináltál csajozós szöveget?? Az ilyenek felejtősek... Tudod mért?? Ha valakinek szimpi vagy bármivel oda mehetsz (normális mondandóval, nem bunkózva) a siker garantált. Ugyanakkor, ha valakinek nem vagy szimpi, akkor megint teljesen mindegy mit is modasz, úgy is elküld.
Tiszteld meg a lányokat annyival, hogy nem ilyen "csajozós szövegekkel" próbálkozol, hanem normális társalgással vagy bármivel.
Engem csak megzavarna. Nem tudnám biztosra, hogy tényleg annak a srácnak tetszem-e aki ezt mondja nekem. Az is megfordulna a fejembe, hogy ő tudja hogy mondjuk egy haverjának tetszek, és nem akarja elmondani csak szivat.
A másik meg, ha le is esne, hogy tetszek a srácnak, erre mit feleljek? Milyen választ várnál erre? Valószínűleg nem lenne merszem megcsókolni... tehát lefagynék 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!