Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi volt eddig a legdurvabb szöveg amivel téged offoltak ki vagy ti offoltatok ki valakit?
Figyelt kérdés
2018. nov. 21. 20:39
3/6 anonim válasza:
Egy művész lánytól kérdeztem, hogy őt mi motiválja az alkotásra, nem is nyomulni akartam, csak tényleg érdekelt, erre azt mondta hülye kérdés volt és flegmán lezárta.
Én nem offoltam durván már kb. 14 éves korom óta, nem akartam megbántani senkit. :D
4/6 anonim válasza:
Nekem egy csaj mondta ezt alig fél éve.
“Nem tudom mit akarsz de most szólok hogy nekem nem kell barát főleg nem te”
8 osztálytársa és 3 tanár előtt mondta ezt még suliban...
5/6 anonim válasza:
Nekem a legerősebb az,hogy ocsmány vagyok szépüljek meg!
6/6 anonim válasza:
1-es vagyok, és sokan leszavaztok, így megmagyarázom: Ezzel a "Felejtsd el" szöveggel én offoltam ki egy srácot, aki kedvesen közeledett felém. Utána egy dögnek éreztem magamat és nagyon megbántam. De régen volt, olyan 2,5 éve.
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!