Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őrülten tetszik az egyik csoporttársam de barátja van mit tegyek?
Figyelt kérdés
Sziasztok most ismertem megegy lányt év eleje óta egy középsuliba járunk szeptemberben még nem volt barátja és már akkor is próbálkoztam nála finoman beszélgettem vele többször is kettesben stb volt egy olyan hét amikor azt hittem hogy összefog jönni de aztán jött a mostani barátja és azóta már csak barátok vagyunk de nekem olyan nehéz visszafognom magam tegnap volt meccsem arra is eljött beszélgettünk magamhoz öleltem nem szólt semmit vissza ölelt mondta hogy összeveszett a barátjával igaz annyira nem érdekelte a dolog de már kibékültek valaki segítsen hogyan tudnám kideríteni nem feltűnően hogy bejön nekem . :/
16F
2019. febr. 25. 18:11
1/2 anonim válasza:
Leírnál 5-6 dolgot, hogy miért veled kezdjen a csaj, és miért ne egy idősebb sráccal?
2/2 anonim válasza:
Szia. Van lehetőség pasis lányt elvenni, főleg ilyenkor a legkönyebb amit írtál. De nem akarok bunkó lenni, sajnos ebből a " akkor is próbálkoztam nála, finoman beszélgettem vele többször kettesben" szövegedből pontosan lejön az, hogy nem igazán ertesz a nőkhöz, nem vagy-e téren tapasztalt. Így pedig lehetetlen. Jelenleg friendzoneban vagy, mert nem finoman beszélgetni kellet volna, hanem tökösnek lenned és tudatni a csajjal hogy bizony neked nem dumalgatni kell, hanem jól megdugnád, smárolnál vele, tehát tudatni vele hogy partnerkent tekintesz rá satöbbi... persze nem szó szerint. Jelenleg a legjobb döntésed az, hogy elmondod neki mit akarsz, nem beszariként, es elhívod randira, ennyi. Mást nem tudsz csinálni, vagy ez a hajó eluszott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!