Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Milyen idős korosztály tetszik...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen idős korosztály tetszik nektek?

Figyelt kérdés
Fiúk milyen idős lányok tetszenek, ,illetve lányok milyen idős fiúk tetszenek nektek is? Életkort írjatok ha tudtok Idősebb,Fiatalabb,Teljesen korotok beli? Nekem személy szerint a fiatalabb lányok jobban tetszenek akik még arculag nincsennek túlságosan még érve! Nekem 14-17 ig van a korhatár! A 17 felettiek 17 és fél 18 évesek már gondolkodásilag is túl komolyak nekem! 14 alatt meg forditva! Én 17 és fél vagyok de a legeslegszebb korosztály az én szemembe az a nemrég betőltött 16 a felett már kezdenek túlságosan meg érni! De a 15 évesek is szépek de azoknak meg érniük kel még arcilag, de lehet még gondolkodásilag is! Tudom nem ez a döntö egy párkapcsolatban, de kíváncsi vagyok kinek mi jön be jobban? Illetve van itt olyan fiú aki eléggé jónak érzi magát kűlsőleg/Belsőleg ? És olyan városba lakik ahol legalább 30-40 ezer ember lakik és nem volt még barátnője már 13 éves kora óta, meg csokja sem még buliba sem 1 éjszaka? Mert én Egerbe lakom, rengeteg szép lány lakik itt. Elég magabiztos vagyok, a kűlsömet/belsőmet is dicsérték már mégse voltam 13 éves korom óta csajjal! Az ciki ha egy nagyobb városba ez a helyzet?

2019. febr. 24. 14:02
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
25%
Statisztikák alapján az ideális korkülönbség 4 év a fiú javára. Ahogy nő a különbség, úgy csökken az esélye, hogy tartósan együtt maradnak.
2019. febr. 24. 14:05
 2/21 A kérdező kommentje:
Én is úgy tudom , hogy 4-5 év korkülönbség a max! De úgy tudom kamaszoknál inkább 3-4 év!
2019. febr. 24. 14:09
 3/21 anonim ***** válasza:
12%
Én 16 vagyok, és a fiúk 14-18 jönnek be.
2019. febr. 24. 14:21
 4/21 anonim ***** válasza:

15-20 éves fiút tudok magam mellé elképzelni. Ez az abszolút minimum és maximum.

A legideálisabb számomra a 17.

16/L

2019. febr. 24. 14:27
 5/21 anonim ***** válasza:
89%
Én 17 vagyok, és 16-20 éves fiú az ami nekem korban ideális
2019. febr. 24. 14:38
 6/21 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm az eddigi válaszokat is :)! Még jöhet válasz persze lányoktól is. De a fiúk véleményére is kíváncsi vagyok, illetve a másik kérdésemre is szeretnék választ kapni ! Am úgy látom sok olyan lány van akit nem érdekel , hogy egy fiú 1 évvel fiatalabb! De nekem sajnos eddig úgy tünt fel ahogy a haverjaimat meg figyeltem , hogy az idősebb lányok még ha pár hónappal vagy 1 évvel is voltak idősebbek próbáltak jobban dominálni a fiúkon. Na ez is zavar!
2019. febr. 24. 14:47
 7/21 anonim ***** válasza:
24%
15 - 40
2019. febr. 24. 14:57
 8/21 anonim ***** válasza:
91%

5-ös vagyok

Szerintem az, hogy valaki leuralja a másikat az nem azon múlik hogy a másik fél hány éves, vagy éppenséggel idősebb, hanem inkább a személyiségen. Elhiheted, hogy az a lány, ha fiatalabb lett volna, akkor is irányítani akarná a haverodat. Mert az hogy valaki domináns személyiség-e azt nem az életkora határozza meg. De egy szó mint száz, ez nem életkor hanem személyiségfüggő.

2019. febr. 24. 15:04
 9/21 anonim ***** válasza:
92%

18 vagyok és a 17-19 éves fiúk jönnek be.

Nem ciki, ha 13 éves korod óta nem volt barátnőd, nem találkoztál még megfelelő emberrel, ez van, majd találsz valakit. Nem kell túllihegni.

2019. febr. 24. 15:14
 10/21 A kérdező kommentje:
Még egy olyan nagy városba se mint Eger? Ahol lassan már 70.000 ember lakik?
2019. febr. 24. 15:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!