Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hatalmas crush-om van a VV győztesén, Zsuzsin. Szerintetek 19 évesen mennyi esélyem lenne?
Figyelt kérdés
:D
Mért velem történik ilyen...:D
Össz-vissz 3 adást néztem ebből a marhaságból,de már a bemutatkozó vidijénél végem lett :D
2019. febr. 24. 10:52
1/6 anonim válasza:
Nem hiszem hogy sok esélyed lenne. Hol és mikor találkoznál vele? Miből gondolod, hogy egyáltalán egy pillantásra is méltatna, ha találkoztok?
2/6 anonim válasza:
Utoljára 12 évesen gondolkodtam így. Esély? Nem tudom, ki az, de szerintem ne pazarold az időd.
3/6 anonim válasza:
Nekem is tetszik
De szerintem sok eselyed nincs :D
4/6 anonim válasza:
Járj iskolába inkább, és tanuld meg, hogy a magyar nyelvet nem kell terhelni az idegen szavak túlzott átvételével...
5/6 anonim válasza:
Mi fáj a "kiszemelt" szóban?
Így nincs esélyed, mert nem tud angolul...
6/6 A kérdező kommentje:
Tudtam hogy oda kellett volna írjam,hogy nem 100% komoly a kérdés..
De hát hova gondoltam mikor nem tettem :D Már kellett volna annyira ismerjem az oldalt hogy véres komoly,rosszindulatú kommentek jönnek :D
2019. febr. 25. 00:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!