Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lenne egy hatalmas problémám, légyszi valaki segítsen!?
A legjobb barátom (fiú) barátnője nem éppen a legerkölcsösebb csaj akit ismerek.. Többször meg is csalta, ennek ellenére valahogy mégis együtt vannak.. Történt nem régiben az, hogy a csajt egy másik sráccal látták ölelkezni. mivel tudok erről, azt terveztem elmondom a barátomnak... De attól félek, hogy nem hinne nekem és emiatt összevesznénk..
Mit tegyek?
Mondd el neki.
De ha nem hisz neked, akkor ne foglalkozz tovább az üggyel, csak egyszerűen közöld a tényt, hogy mi jutott tudomásodra.
Aztán majd ő szépen elrendezi magában az ügyet és biztos vagyok benne, hogy nem fogja szó nélkül hagyni a barátnőjénél sem a dolgot.
Ha nem történik semmi, a te lelkiismereted akkor is tiszta lehet, mert te szóltál.
Ha meg neki így jó, megint csak nem neked kell a kefét rágnod miatta.
Igazad van!!
Bár engem akkor is idegesítene, ha nem tenne semmit.. Hisz ő a legjobb barátom.. :(
Elmondod neki.
Nem számít mit reagál rá, a lényeg hogy tudasd vele mi a helyzet.
#5 hát én nem ezt olvastam ki, de ez is hozzá tartozik a barátsághoz, igen.
Másrészt az a lényeg, hogy ha kiderül és nem szóltál de tudtál róla, akkor te leszel a szar alak.
Ha szólsz és nem derül is, akkor is lehetsz szar alak a szemében, más kérdés, hogy te valójában korrekt voltál.
Ugyanakkor ha kiderül és nem szóltál és nem derül ki hogy tudtad, akkor kimaradsz a partiból.
Ha kiderül és szóltál, akkor meg jófej leszel, mert nem tartottad vissza az információt, hanem segítetted az igazság kiderülését.
Mérlegelj.
Ha tudja, hogy már többször megcsalta, akkor nyilván tisztában van vele, hogy milyen, és hogy ez bármikor újra megtörténhet.
De 1. TE nem láttál semmit. 2. Más sem látta, hogy épp megcsalná a barátját. Az ölelés még nem megcsalás. Pláne gyerekeknél.
Ha valakivel smárolt vagy szexelt volna és úgy bukik le, akkor jogos beleavatkozni. De itt nem ez történt. Én is meg szoktam ölelni másokat a páromon kívül.
Ha ezt most így előadod a haverodnak, hogy az ismerősöd mesélte, hogy látták a barátnőjét ölelkezni egy sráccal, az szimpla sz**kavarás, és egyből arra gondolnék, hogy bele vagy esve a csávóba és meg akarod szerezni, ezért próbálod beadni neki, hogy a nője megint megcsalja.
A helyedben inkább nem szólnék semmit, egyrészt mert most tényleg nem történt semmi, amiről szólni kéne, másrészt meg a srác ezek szerint nagyon szeretheti a csajt, szóval csak magadat löknéd el tőle, ha belekavarnál.
Történt egyszer régen, hogy korábban mentem el a munkahelyemről, és nem kötöttem a kollégák orrára, hogy hova megyek. Hiba volt, mert a nejem közben keresett. Személyesen, hisz akkor mobil még nem volt. És mivel az üzem egész területén elő szoktam fordulni, ő is bejárta az egészet.Az összes férfi részlegvezető, akitől kérdezte, azt mondta, ebben a percbe mentem el tőlük, illetve az egyik azt, hogy a vezér hivatott raportra. Csak a két nő jelentette ki, hogy délelőtt láttak utoljára, sőt az egyik azt is hozzátette, hogy jó lenne, ha odafigyelne rám a nejem, mert nem vetem meg a szebbik nemet.
Azóta is számtalanszor tapasztaltam, hogy mindig a nők érzik úgy, hogy az ő szénájuk rendben van, és másnak a magánéletét is nekik kell rendbe tenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!