Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, ti milyen gyorsan...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti milyen gyorsan írtok vissza egy srácnak?

Figyelt kérdés

SZámít az nálatok hogy milyen gyorsan írtok vissza egy fiúnak? Ha bejön akkor egyből vagy akkoris váratjátok??

Igazából azért érdekel, mert hogy egy lány kb gyorsabban visszaír mint én neki, nem halaszt, és kíváncsi vagyok vajon miért :)

2019. febr. 19. 19:31
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Van amikor egyből választ kapok, van, hogy várok 2 órát. Attól függ mit csinál, hány emberrel ír, hol van...
2019. febr. 19. 19:33
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Tapasztalataim alapján ez marhára változó, annyira ember és helyzetfüggő. Volt egy lány, aki oda-vissza volt értem, de volt, hogy 15 perceket vártam a válaszára, vagy csak másnap reggel írt vissza - hiába volt online. De volt olyan is, aki csak egy régi havercsaj volt, még is 2-3 perceken belül válaszolgatott.
2019. febr. 19. 19:42
 3/6 baby_berry ***** válasza:
100%
Ha tetszik akkor sem rögtön sem későn nem írok neki... Olyan 5percenként de néha rögtön! Ha csak barátról van szó akkor meg amikor kedvem van:D
2019. febr. 19. 19:42
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Akkor válaszolok, amikor időm van rá, megnézem az üzenetét. Szerintem hülyeség ez a várok, hogy ne tűnjek nyomulósbak, nem emiatt fog megutálni, ha kedvel. Ha úgy van rögtön írok, ha dolgom van, akkor később.
2019. febr. 19. 20:28
 5/6 anonim ***** válasza:
Én mindenkinek, ha tetszik, ha nem akkor írok vissza amikor észreveszem az üzenetét vagy amikor lehetőségem van rá.
2019. febr. 19. 20:42
 6/6 kamugyrosz ***** válasza:

Nagyon változó és nem nagyon fugg attól h tetszik e v sem

Amikor van egy kis idom akk válaszolok mindenkinek aki irt

De van amikor húzom a fejet és nem írok szóval ja nem nagyon van köze hozza

Hat ki mi

2019. febr. 19. 22:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!