Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez miért van? Ez gáz?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Mindenhol azt hallom, hogy amikor valaki szerelmet vall, akkor azt szemtől szembe tegye, ne üzenetben, stb.
Viszont én mindenre képes vagyok rágörcsölni, és ezért úgy érzem, hogy sokkal könnyebb lenne, hogyha egy fiú üzenetben mondaná el nekem. És jobban tudnék mit kezdeni a helyzettel.
2019. febr. 15. 22:13
1/8 anonim válasza:
Nem gáz .Ezzel mindenki ,így van . Legalábbis én biztos ,hogy üzenetben jobban kezekben /vagy nem kezekben rosszul /nem lennék annyira zavarban
DE viszont élőben sokkal élethűbb /hihető ...látom az arckifejezeset/ milyen hangsúllyal mondja .
Hidd el élőben jobb .
L
3/8 anonim válasza:
Nem gáz, de élőben tedd, vagy egész életesben a gép mögött szeretnél bújkálni és kerülni a legszebb érzelmeket?
4/8 anonim válasza:
Én ezt meg tudom érteni. Én meg nem mernék ilyet mondani élőben, tehát két oldalú a probléma. De ez attól is függ, hogy az adott két személy mennyire ismeri egymást, mennyit beszéltek előtte élőben.
5/8 anonim válasza:
Én igazából nem értem hogy miért görcsölsz rá ha valaki szererlmet vall? Jó azt megértem hogy zárkózott vagy,de elvégre a fiúnak jobban kéne rágörcsölnie a dologra,hiszen ő mondja,ő cselekszik,ha viszzautasítod akkor ő érezné magát szarul nem te.
7/8 A kérdező kommentje:
Az a baj, hogy nehezen teszem rendbe az érzéseimet. És nem akarok úgy nekifutni egy kapcsolatnak, hogyha kétségeim vannak. És személyesen még az a pár másodpercnyi gondolkodási időm sincs, mint ami üzenetben.
2019. febr. 16. 12:26
8/8 anonim válasza:
Tekintve hogy 0 tapasztalatom van lányokkal, még ismerkedni is neten szeretnék (nem társkereső meg ilyen hülyeségek), szerintm egyáltalán nem gáz, szerintem nekem még neten sem menne. 18 vagyok röhögjetek :'D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!