Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek milyen testalkat jön be?
Figyelt kérdés
14-15 meg korai 16 éves lányok válaszára kíváncsibb vagyok, mert nekem ez a korosztály jön be! De persze jöhet idősebbtől is válasz! Testalkat alatt magasságot,izmot,zsírt , stb értem. Én 179 cm vagyok 73 kg és ha 1 kg-vel kevesebb lennék teljesen lapos lenne a hasam! Illetve szerintem mondhatom azt , hogy közepesen vagyok izmos 11%-os testzsírral 36-os karom van. Ezt a kérdést persze nem csak magam miatt teszem fel. Hanem puszta kíváncsiság is egyben?!2019. febr. 10. 15:57
1/6 A kérdező kommentje:
És 17/F
2019. febr. 10. 15:58
2/6 anonim válasza:
Nekem pont a te alakatod jön be.
16L
4/6 anonim válasza:
Amit leírtál magadról abból vagy ezerfajta embert el lehet képzelni.
Általában ha valaki edz és látszik rajta az be szokott jönni a lányoknak. A szőrzet ha rövid azzal se szokott baj lenni (has, mell, intim), háton azért ne legyen). Pattanásokra figyelni kell
5/6 anonim válasza:
Hát igazából az ilyen átlagos, egy kis izommal :D de ez csak álom nekem... 😂
6/6 Remény101 válasza:
Nekem a magasság a legfontosabb, mivel magas lány vagyok (176cm). Nálam alacsonyabb pasival mégcsak szóba se állnék (és a legtöbb lány így van ezzel). Aztán nálam az, hogy egy srác mennyire kigyúrt, sosem érdekelt annyira, lehet egy pasinak kockahasa, ha az agyiszintje közel van a nullához. Az ilyen erős 4es, de inkább 5ös tanulókért vagyok oda. És hidd el, most lehet arra gondolsz, hogy egy stréber pasi senkinek sem jön be, de nem kell strébernek tűnni ahhoz, hogy valaki jól teljesítsen suliba. A lányok nagy százalékának az arcba helyes fiúk jönnek be, akik okosak is, mert abban látnak jövőt. (A kockahas csak egy plusz) Aki csak helyes, de hülye, azzal okosabb csajt nem fogsz felszedni, csak max egy ugyanolyan hülyét mint te.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!