Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk nektek mennyire jönnek be a nagyon vékony lányok?
Nincs olyan, hogy "fiúk", kinek mi tetszik. Sok mindenki nem ért velem egyet, de nekem rettentően bejönnek. Ideálom. Nincs konkrét miértje, egyszerűen szépnek találom őket :)
Ha a kérdésed az lenne, hogy barátnőként elfogadnám-e őket, akkor külsőleg határozottan igen, habozás nélkül. Viszont mint párkapcsolat: nem csak a külsőn múlik!
Mindenkinek más tetszik, igaza van az elsőnek.
Én úgy vagyok vele, hogy a szememet több alkat is vonzza, de intim kapcsolatban vagy párkapcsolatban már csak hasonlóan vékony alkatú lánnyal lennék mint akik a képeken vannak.
Igen, nekem tetszik.
Nagyon jól néz ki :)
Bocs azt hittem az a kérdés hogy bejönnek-e, azért írtam hogy igen😅
Szóval nekem nagyon tetszik az ilyen alkat
Bár nekem is tetszik sok féle és köztük van az ilyen szép sportos test, mindenképp az egyik kedvenc :)
Nekem a 1.2.5-ik ami nagyon bejön.
Egyszerűen imádnivalóak külsőre.
És persze ha 69-eznék velük, gyönyörű a látvány, nem beszélve arról, hogy a csiklójuk legérzékenyebb pontjához is jobban hizzáfér az ember egy ilyen vékony lánynak, mint egy husibbnak.
A második pozitívum, hogy ha hasrafektetve, kispárna a csípője alá módon, nagyon lassan érzékien dugom, akkor brutálisat tudnak élvezni, tapasztalatból mondom :-)
Szóval szépek is nagyon és élvezetesebb velük az erotika, úgy mindenestől, csak jól be kell őket indítani.
Hát ennyi.
1-2-4-5 álomnő, 3 a kép nem a legelőnyösebb talán ezért nem jön be annyira, de még mindig sokkal jobban vonz mint egy teltebb vagy "normál" nő.
Számít amúgy a válaszunk bármennyire is?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!