Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Nektek bejönnek a vékony fiúk?
Hát én dagadt vagyok szóval furcsán néznék ki egy vékony fiúval😂 De szemelyes tapasztalataim szerint,a legtöbb aranyosabb mint egy kigyúrt vagy egy mackós alkatú pasi.
szerintem nincs vele semmi baj,rengeteg lány van akinek bejön ebben biztos vagyok, de a személyiségtől függ minden,és az a legfontosabb.
16\L
Nem mindegy hogy hogy néz ki, most komolyan?!
16/l
Egy 13 éves fiúknál még oké, hogy vékony hiszen nem férfi amint serdülni fog férfiasodik a teste ahogy az arca is.
A sport nagyon fontos már csak az ember egészsége miatt is, de kérdésre a válasz erősít is. Ebből adódóan sokkal kedveltebb az izmosabb, formásabb test/alkat.
Márpedig én láttam már kifejezetten kövér lányt vékony sráccal, láthatóan boldogan enyelegve, a szerelemnek az ilyesmi nem feltétlenül számít. Ahogy a fordítottja is megvan, természetesen, sose láttatok olyat?
Nekem bejönnek a vékony fiúk, de már régesrég nem vagyok tini. Azért valami kis minimális fölötti izom legyen rajta, a gyönge cérnaszálak rosszul néznek ki, de még mindig jobbak, mint a kövérek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!