Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek mi a véleményetek egy lányról, ha szemüveges?
Szerény személyem is szemüveges de sosem hordtam (amit ma már bánok btw) amikor kiléptem utcára, és ha mentem valahova el a barátaimmal sem vettem fel, mert féltem, hogy egy fiú sem közeledne felém mert szemüveges vagyok, én úgy gondoltam, túl nagy az orrom benne meg hasonlók.
Szóval, fiúk, a kérdésem az, hogy ti foglalkoztok azzal, ha egy lánynak nagynak tűnik az orra a szemcsi miatt, (amikor nem nagy szemüveg nélkül) vagy tetszik alapjáraton ha egy lány szemüveges?
Azért kérdezem a véleményetek, mert láttam egy videót, amiben azt mondták. hogy a lányok cikinek gondolják, a szemüveget amikor a fiúknak ez aranyos/tetszik/bejön nekik.
Ez igaz?
Jöhet a vélemény kifejtés, saját, vagy reális szemszögekből (lehet negativ avagy pozitiv, csak legyen normálisan megfogalmazva)
egy két betűért nehari, ha nem irta le, szar a billentyűmxd
18l
Nem zavar , ha szemüveges egy lány , inkább az zavarna , hogy tudom szemüveges , de cikinek hiszi és emiatt nem hordja amikor kellene .
Sok lánynak nagyon is jól áll a szemüveg .
18F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!