Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok! Ha ezt csinálja az...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ha ezt csinálja az miért lehet?

Figyelt kérdés

Van egy lány, 1 hete beszélünk, igazából tök jól elbeszélgetünk, meg ő is érdeklődő, nem csak én kérdezgetem. Aztán egyre kevesebbet ír, most kb napi 10 mondatot ha beszélünk, de megkérdeztem hétvégén nincs-e kedve találkozni, és azt mondta, hogy ő benne van. Igazából csak azt nem értem, nekem ami lejött, hogy szimpi vagyok azért neki, de mindig látom, hogy fent van nekem meg csak 3-4 óránként ír vissza.

Szerintetek lehet nála esélyem, vagy nem?

2019. jan. 29. 23:12
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Élőben kell csajozni, nem neten.

Ha már igent mondott a meghívásra, mit parázol? Ha nem lennél neki szimpi csuklóból lerázott volna.

Ne legyél életképtelen, gyermekem!:D

2019. jan. 29. 23:33
 2/4 anonim válasza:
100%
Igen ezzel nem lesz baj,ha rábólintott akkor hajrá, csak túlgondolod és azt nézed mikor volt elérhető. Gondold ezt át mert, ha élőben is ilyen leszel, elrontod.
2019. jan. 29. 23:48
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
A kerdes nem fugg össze a leirassal
2019. jan. 30. 00:00
 4/4 anonim ***** válasza:

Hozzátok össze a randit és majd kiderül. Lehet másokkal is beszél akik kicsit érdekesebbek azért nem ír annyit.

A válaszainak időbeli gyakorisága pedig semmit nem jelent, ha megy a mobilnet akkor is online mutatja ha a telefon a kávézóasztalon van ő meg az udvaron kutyázik.

2019. jan. 30. 08:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!