Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha ezt csinálja az miért lehet?
Van egy lány, 1 hete beszélünk, igazából tök jól elbeszélgetünk, meg ő is érdeklődő, nem csak én kérdezgetem. Aztán egyre kevesebbet ír, most kb napi 10 mondatot ha beszélünk, de megkérdeztem hétvégén nincs-e kedve találkozni, és azt mondta, hogy ő benne van. Igazából csak azt nem értem, nekem ami lejött, hogy szimpi vagyok azért neki, de mindig látom, hogy fent van nekem meg csak 3-4 óránként ír vissza.
Szerintetek lehet nála esélyem, vagy nem?
Élőben kell csajozni, nem neten.
Ha már igent mondott a meghívásra, mit parázol? Ha nem lennél neki szimpi csuklóból lerázott volna.
Ne legyél életképtelen, gyermekem!:D
Hozzátok össze a randit és majd kiderül. Lehet másokkal is beszél akik kicsit érdekesebbek azért nem ír annyit.
A válaszainak időbeli gyakorisága pedig semmit nem jelent, ha megy a mobilnet akkor is online mutatja ha a telefon a kávézóasztalon van ő meg az udvaron kutyázik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!