Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mi a véleményetek arról, ha egy fiú sokat káromkodik?
Minden nap
Nem vagyok ra büszke, és sztem rohadtul nem lányos és ezzel taszitom a fiukat
De nagyon nehéz ha kiváltják belolem
Közösségben szinte soha nem káromkodom. Amikor egyedül vagyok és dühöngök, annál inkább.
A barátom például meg egyáltalán nem káromkodik. Szerintem ez vonzó tulajdonság, de kinek mi.
Gyakran szoktam de csak akkor ha a barátaimmal vagyok.
Nem zavar ha egy fiú káromkodik, az se ha sokszor, de ha már nagyon túlzásba viszi, vagy mások számára sértő káromkodásokat használ vagy egyszerűen csak akkor káromkodik amikor nem kéne, akkor az zavar.
Én nem vagyok lány.
A káromkodás az magatehetetlenséget jelent.
Illetve az is ha valaki tör és zúz mérgében.
Ez azt jelenti, hogy az illető értelmi- felfogó- megértő képessége alacsony. Szavakkal nem tudja kifejezni magát ami azt jelenti, hogy tanulatlan is.
A türelem erény. Valószínű az sincs neki.
Mit lehet tenni?
Az ember tanulhat pszichológiát, végezhet kommunikáció tréninget, vagy követhet egy több száz vagy több ezer éves hagyomány vonalat (tradíciót), hogy ezen képességeit fejlessze.
A káromkodás lehet ostobaság, vagy vagányság.
Semmiképp sem követendő.
Hogyha nagyon kiakadok, akkor eléggé cifrán tudok káromkodni, meg egyébként sem mindig beszélek túl szépen.
Az sem zavar, ha egy fiú káromkodik. Ha én csinálom, ő miért ne csinálhatná? Csak akkor viszont ne nézzen le, ha én is úgy beszélek, mint egy kocsis.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!