Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj a fiúkkal?
Figyelt kérdés
Egyszerűen nem értem.... ha írnak igénytelenek, majdhogynem bunkók és folyton csak instán, snapen akarnak felvenni...
De miért ott?????
2019. jan. 24. 20:04
1/6 anonim válasza:
Ezt az igénytelen írást nem értem. Most nem ír vesszőt, vagy nem ír ekezeteket? N nagybetűvel kezdi mondatot? Esetleg egy két szot elir, nem javítja ki, vagy ott hagyja az auto correctet? Ezekkel nem tudom mi a bajod... Ha közben mikor személyesen beszélgettek, normálisan szól hozzád.
És miért baj az, ha instán és snapen akár felvenni? Jobb ha facen? Vagy mi? Esetleg rögtön kérjen telefonszamot? Ha nem akarod, nem kell egyből megadni.
Egyébként a "fiúk" helyett irhattad volna, hogy a "fiúk egy része" hiszen természetesen ez nem mindenkire igaz. Ez egy elég nagy általánosítás.
2/6 anonim válasza:
Miért vagy fenn instán snapen vagy messengeren? Ha nemlennél fenn regisztrálva,nincs ilyen "gondod"
5/6 anonim válasza:
mi az hogy igénytelenek? insta snap azért menő mert ott csak ribik vannak, szerintem eleve nem normális akinek van, és meg is oszt magáról képeket olyan lány nem is kéne. ilyen a mai generáció és nem csak a fiuknál. Hogy miért ott? Mert több a pózolós RETEK lány. Na olyan nekem sose kéne, inkább maradok ilyen magányos szégyen mint hogy olyan csitri legyen az első barátnőm ennyi idősen.
6/6 anonim válasza:
Mert ezeken élik az életet, nem a való világban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!