Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudok fiúkkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok fiúkkal barátkozni

Figyelt kérdés
Valahogy hiányzik hogy nem tudok egy sráccal csak úgy el lenni..ha elkezdek egy sráccal beszélni pár nap múlva már jön a szerelmi vallomás meg hasonlók..bár gondolom csak a külsőm miatt..de ez annyira idegesít:( akarok egy fiúbarátoot..a lányok hogy is mondjaam..vagy utálnak, vagy addig vannak velem amíg hasznot húznak belőlem..szaal yap..(mondjuk ezt egy fiú is megcsinálhatja de na, más tészta a 2) na de a kérdés, mit csináljak? A külsőmön változtassak?:/

#barát #depresszió #irigy lány
2018. máj. 6. 15:12
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Hát ez van, szép nőként nőnek fognak rád tekinteni, szokj hozzá, mindennek megvan a hátulütője.
2018. máj. 6. 15:18
 2/14 anonim ***** válasza:
11%
Próbálj Nem válogatni :) Jön a szerelmi vallomás,erre te mind1gyiket "kikosarazod"...Szerintem neked nem a külsőddel van a baj,a baj az ott fenn kezdődik mindig.
2018. máj. 6. 15:22
 3/14 anonim ***** válasza:
100%

Hát sajnos ezzel jár ha valaki jól néz ki, és barátkozni akar a másik nemmel. Könnyen félre érthetik a közeledést meg a beszélgetéseket, még ha nincs is olyanról szó. A külsőddel nincs mit csinálnod olyan amilyen, és idegesítő az biztos de sokat nem tehetsz vele. Vagy keresel egy meleg barátot, vagy hagyod az egészet. Vannak olyan fiuk akik nem másznának rád, de ők nem a legjobb társaság és vagy nem barátkozósak. Esetleg aszexuális palik, bár azok kevesen vannak. Nehéz nehéz.

f/23

2018. máj. 6. 15:25
 4/14 anonim ***** válasza:
Nem rossz ötlet,keress magad mellé egy homokost.De csak akkor ha nem utálod őket :D :D
2018. máj. 6. 15:27
 5/14 anonim ***** válasza:
100%
Jó külső mellé az elérhetetlenség is sokat dob náluk. Jól nézel ki, és csak "barátkozni" akarsz. Kihívást sugárzol, fejben keresd a dolgot, viselkedésben, amit cselekszel és amit akarsz lehet rosszul adod tudtukra... Ezért inkább neten keress erre partnert, ahol hiába tudják hogy nézel ki, ha távolság van, nem hiszem hogy akárki azon törné a fejét, 2 nap ismeretség után, hogy jusson el hozzád... :D
2018. máj. 6. 15:43
 6/14 anonim ***** válasza:
Azért kellebe fiú barát, hogy te használd ki őket? :(
2018. máj. 6. 16:30
 7/14 anonim ***** válasza:
basszus, nem is gondoltam volna hogy ilyen is létezik. én mindig azt tapasztaltam hogy a szép lányoknak vannak fiúbarátai és a fiúk csak a szép lányokkal akarnak barátkozni. mert én meg csúnya lányként élem meg ugyanezt hogy nem tudok fiukkal barátkozni, mert elküldenek hogy menjél innen , a külsőm miatt. szóval most nagyon megleptél ezzel, azt én is tapasztaltam a környezetemben, hogy a szép lányokat rühellik a kevésbé szép társaik (bár megmondom nem vagyok álszent de sose gyűlöltem valakit csak azért mert szebb nálam) , nálunk is összeszövetkeztek az osztályba a legszebb lány ellen, viszont neki van egy csomó fiú barátja. de hidd el a kevésbé szép lányok is ugyanezzel a problémával küzdenek csak másképp, te legalább nem érzed nap mint nap megalázva magad mint nő a külsőd miatt, ha ez vigasztal. de fel a fejjel, mindig van remény, lehet hogy most hülyének fogsz nézni de a meleg fiuknál is körbe lehet nézni ha van ilyen ismerősöd.
2018. máj. 6. 16:40
 8/14 Mádár0218 ***** válasza:

Fiú lány barátságnál, kevés az olyan ahol nem érez többet valamelyik fél, de előfordul ritkán.

Ha szép vagy ne változtass magadon, felesleges örülj inkább neki.

Mellesleg nem feltétlen csak a külsőd miatt jöhetsz be valakinek, hanem ott van a személyiséged és ez a 2 adja az összképet.

Mindenkit kikosarazol? :D

Keress olyat aki nem szeret beléd, gondolom ismerkedni tudsz, úgy hogy sok sikert :D

19/F

2018. máj. 6. 16:51
 9/14 anonim ***** válasza:
Szia lehet tudok neked segiteni. 16/f :)
2018. máj. 7. 22:36
 10/14 anonim ***** válasza:

Én is ilyen vagyok, szívesen ismerkedek pasikkal, mert velük jobban megtalálom a hangot, sokkal viccesebbek és úgymond hűségesek is, mint a csajok, akik tök unalmasak és mindig valami hülyeségről beszélnek, amiii uuuncsii.

De sajnos velem is mindig ez van, hogy rá pár hónapra vagy napra egyből szerelmet vallanak, és tök kínos.:D

Én nem akarom őket bántani, meg tökjó arcok, de MIIÉERT Srácok miért?!

2018. máj. 8. 01:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!