Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tegyek? Nem tudok fiúkkal...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Nem tudok fiúkkal barátkozni

Figyelt kérdés
Valahogy hiányzik hogy nem tudok egy sráccal csak úgy el lenni..ha elkezdek egy sráccal beszélni pár nap múlva már jön a szerelmi vallomás meg hasonlók..bár gondolom csak a külsőm miatt..de ez annyira idegesít:( akarok egy fiúbarátoot..a lányok hogy is mondjaam..vagy utálnak, vagy addig vannak velem amíg hasznot húznak belőlem..szaal yap..(mondjuk ezt egy fiú is megcsinálhatja de na, más tészta a 2) na de a kérdés, mit csináljak? A külsőmön változtassak?:/

#barát #depresszió #irigy lány
2018. máj. 6. 15:12
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
vannak olyan csajok akik nemtudnak a fiukkal ismerkedni-nem mernek,vagy azert sirnak mert nincs pasijuk,te pedig utolsó azért vagy kiakadva mert hamar jön a szerelmi vallomás.. az eszem megál...komolyan mondom... inkább örülnöd kéne hogy ennyi udvarlód volt az életedben,mert hidd el valakinek évek után se sikerül a szerelmi vallomás amire nagyon várnak.
2018. máj. 8. 04:33
 12/14 anonim ***** válasza:

Írjatok rám. :)

Én tudom, mi a barátság, és nem hiszem, hogy szerelmet fogok vallani :P

2018. máj. 8. 08:06
 13/14 anonim ***** válasza:

JY5

Elozo vagyok, mit csinaljak azokkal a lanyokkal, akik eletkeptelenek, mert nem tudnak ismerkedni, es mert gyavak vagy mer egy olyan idealt allitanak fel, akinek senki sem felel meg, tovabba nem tudnak egyedul elni onmagukkal? Mi a f.s.rt latjak ugy az emberek, hogyha egyedul vagy az egyelo a vilagvegevel? Miert olyan nehez egyedul lenni?

Es mit csinaljak ezekkel az udvarlokkal? Amikor konkretan megmondtam nekik az elso talalkozasok alkalmaval, hogy csak barat, akkor megis mire szamitanak?

A kedvencem pedig az, hogy mar egy het utan szerelmesnek hiszik magukat EGY OLDALUAN. Mivel en nem erzek semmit irantuk, es nem kapnak semmilyen mas jelzest tolem, mivel ugy viselkedek veluk, mint a haverjaimmal vagy meg annyira sem. A szerelem nem arrol szol, hogy most valaki tetszik nekem. Ok egyaltalan nem ismertek engem, es ha nem ismernek, NEM LEHETNEK SZERELMESEK BELEM.

Tovabba engem egy fiu erdekel mar 7 eve. Ezen senki nem valtoztathat ezt is elmondtam nekik, megse fogtak fel. Ha nem lehetek azzal a fiuval akkor inkabb maganyos leszek egesz eletemben, mert szamomra a szerelem ezt jelenti.

Nem azt hogy minden aron legyen valaki mellettem. You know?

2018. máj. 8. 22:47
 14/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokaat^^ (légyszi ne itt veszekedjetek, inkább privátba..köszi😅)
2018. máj. 8. 23:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!