Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell fiukkal baratkozni?
#4 röviden és tömören elmondta a lényeget :D
De amúgy ha erre akarsz támaszkodni akkor olyan jelekböl rá tudsz "következtetni" mint pl:Sokszor zavarban van,kicsit szótlan,sokszor bókol neked!
Legalábbis nálam ezek fordulnak elő inkább :D
Aztán ha összeszedi magát úgy is elmondja hogy mit érez irántad!
A kicsit szótlan sem mindenkire igaz, én pl általában egy olyan lány társaságában aki tetszik, rengeteget tudok beszélni, néha túl sokat is :D Amúgy meg nem vagyok egy nagy beszélős, csak baráti társaságban.
Az stimmel hogy zavarban van, de velem pl az is megesik, hogy olyankor csak nézem a lányt, és nem létezik semmi más csak ő. Ilyenkor néha azt sem veszem észre ha ő mond valamit, aztán észbe kapok és minden megy tovább.
Egyébként én igyekszek udvarias lenni vele, meg mondjuk ha nyár van pl, meghívom egy fagyira, ilyenek. Csak azért mondom, mert minden lánynak nem fizetek ki mindent mert elfogyna a pénzem, de a kiszemelt csajnak igyekszek a kedvében járni.
Egyébként az ilyen általános dolgok, a bókolás, stb. Szerintem nálunk fiúknál könnyebben észrevehetők ezek a jelek, mint a lányoknál. Vagy inkább a lányok könnyebben észreveszik őket mint mi.
Kedves Kérdező!
eredeti kérdésedre:
Csak őszintén! Ne játszd az eszed! Ne játszd meg magad! Ne várd, hogy úgy gondolkodjon mint a lányok/nők!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!