Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha valaki szűz az nem adhat...

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha valaki szűz az nem adhat tanácsokat vagy nem oktathat ki másokat?

Figyelt kérdés

Miért van az h egy jó tanáccsal állok elő és el is fogadja az illető de ha megtudja h meg nem voltam pasival akkor egyszerűen szrik rám

Ennyire szamit?

2019. jan. 20. 23:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
87%
Adhatsz, de ne várd el, hogy mindenki megfogadja, hiszen nem igazán hiteles. Én is sok mindent tudtam a szexről szüzen, sokat olvastam (szakirodalmat és saját tapasztalatokat is), láttam is sokmindent, a saját testemen próbáltam is, de azért teljesen más volt, sok dologban változott a véleményem. Tényleg olyan ez mint a jogsi, tudhatod, hogy mikor melyik pedált kell nyomni, meg nézhetsz videókat, de igazából amíg nem vezetsz ténylegesen, addig hiába osztod az észt a jogsis ismerőseidnek, nem fognak tudni komolyan venni. És most ezt nem bántásból írom, mert én is hasonlóan tájékozottnak éreztem magamat (az is voltam amúgy, de az elmélet és a gyakorlat nem ugyanaz). Aki igazán jó barátod, az szerintem megfogadja a tanácsodat ettől függetlenül, aki meg nem, annak a szexuális életével kár foglalkozni.
2019. jan. 21. 07:59
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Bárkinek lehet véleménye.
2019. jan. 21. 09:19
 13/21 anonim ***** válasza:
85%

Az okosság és a bölcsesség nem egyenlő a szüzességgel.Jó mondjuk ha valaki elveszti a szüzességét valamilyen szinten tapasztaltabb lesz,de csak a szexualitásban,nempedig a tudományban vagy a tanács adásban.

Ezzel csak azt akarom mondani (írni) hogy Nem a szextől lesz okosabb az ember.Attól hogy valaki már szexelt,még nem lesz menőbb se.Esetleg beképzelt.

Nem minden a szex.Ennyi.

2019. jan. 21. 10:13
 14/21 anonim ***** válasza:
41%
Dehogynem! Egész nyugodtan beleszólhatsz bármibe. Bármiről lehet véleményed, még csak az se feltétel, hogy érteni kelljen hozzá
2019. jan. 21. 10:30
 15/21 anonim ***** válasza:
59%
Rolex Laci
2019. jan. 21. 15:42
 16/21 A kérdező kommentje:

Eddig is meg volt a velemenyem és nem nagyon fog változni ha el is vesztenem

Lattam és tapasztaltam pár dolgot is hogy tudjak olyan tanácsot adni ami hasznos is lehet

Köszönöm a válaszokat!

2019. jan. 21. 16:14
 17/21 anonim ***** válasza:
Oké, te most idejöttél azért, hogy megveregessük a hátadat és elmondjuk hogy milyen ügyes és okos vagy?
2019. jan. 21. 19:31
 18/21 A kérdező kommentje:

Nem, én csak feltettem egy kérdést amire valaszoktatok😀

De ha ez téged ennyire zavar akkor sajnalom

2019. jan. 21. 20:05
 19/21 anonim ***** válasza:
53%

Kedves Kérdező!

Egy egyszerű kérdést tennék fel én is neked. Miért teszel fel egy provokatív kérdést, amire amúgy sem fogadsz el semmilyen a te véleményeddel szembemenő választ? Ez az oldal arra való, hogy ha valaki nem tud valamit, nyugodtan megkérdezhesse azt. Te viszont már a kérdés feltételekor tudtad, hogy szerinted mi a válasz a kérdésedre és amint egy ellenkező véleménnyel találtad szembe magad, azt egyből lesajnáltad, elutasítottad.

Tehát még azt sem lehet mondani hogy kíváncsi vagy különböző álláspontokra, vagy hogy vitaindítónak szántad volna ezt a kérdést.

Ebből következik, hogy teljességgel értelmetlen volt most ezt ide kiírni, mert csak ellenszenvet és haragot gyújtasz vele magadban és másokban egymás ellen :)

2019. jan. 21. 20:08
 20/21 A kérdező kommentje:

Nem, engem csak érdekelt h ki mit gondol erről és esetleg megcafolja az állításomat hatha mas velemenyem lesz erről az egészről

De eddig nem volt olyan példa amire azt mondtam volna h okes, ez jogos és akkor nem osztom az észt mert nem kéne

Ha ez téged provokált vagy esetleg másokat is akkor sajnalom, de szerintem nem csak ez az egy kerdes létezik és nem kötelező válaszolni sem

2019. jan. 21. 21:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!