Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki szűz az nem adhat tanácsokat vagy nem oktathat ki másokat?
Miért van az h egy jó tanáccsal állok elő és el is fogadja az illető de ha megtudja h meg nem voltam pasival akkor egyszerűen szrik rám
Ennyire szamit?
Az okosság és a bölcsesség nem egyenlő a szüzességgel.Jó mondjuk ha valaki elveszti a szüzességét valamilyen szinten tapasztaltabb lesz,de csak a szexualitásban,nempedig a tudományban vagy a tanács adásban.
Ezzel csak azt akarom mondani (írni) hogy Nem a szextől lesz okosabb az ember.Attól hogy valaki már szexelt,még nem lesz menőbb se.Esetleg beképzelt.
Nem minden a szex.Ennyi.
Eddig is meg volt a velemenyem és nem nagyon fog változni ha el is vesztenem
Lattam és tapasztaltam pár dolgot is hogy tudjak olyan tanácsot adni ami hasznos is lehet
Köszönöm a válaszokat!
Nem, én csak feltettem egy kérdést amire valaszoktatok😀
De ha ez téged ennyire zavar akkor sajnalom
Kedves Kérdező!
Egy egyszerű kérdést tennék fel én is neked. Miért teszel fel egy provokatív kérdést, amire amúgy sem fogadsz el semmilyen a te véleményeddel szembemenő választ? Ez az oldal arra való, hogy ha valaki nem tud valamit, nyugodtan megkérdezhesse azt. Te viszont már a kérdés feltételekor tudtad, hogy szerinted mi a válasz a kérdésedre és amint egy ellenkező véleménnyel találtad szembe magad, azt egyből lesajnáltad, elutasítottad.
Tehát még azt sem lehet mondani hogy kíváncsi vagy különböző álláspontokra, vagy hogy vitaindítónak szántad volna ezt a kérdést.
Ebből következik, hogy teljességgel értelmetlen volt most ezt ide kiírni, mert csak ellenszenvet és haragot gyújtasz vele magadban és másokban egymás ellen :)
Nem, engem csak érdekelt h ki mit gondol erről és esetleg megcafolja az állításomat hatha mas velemenyem lesz erről az egészről
De eddig nem volt olyan példa amire azt mondtam volna h okes, ez jogos és akkor nem osztom az észt mert nem kéne
Ha ez téged provokált vagy esetleg másokat is akkor sajnalom, de szerintem nem csak ez az egy kerdes létezik és nem kötelező válaszolni sem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!