Életem első vibratorát szeretném megvenni! Szüz vagyok még ezért tudtok tanácsokat, tapasztalatokat adni?
18 éves vagyok és mivel nem vagyok kapcsolatbansés nem is voltam, a kőzel jővőben nem is leszek ezért szeretnék venni egy vibrátort!
Mivel nagyobb a luk a szüzhártyámon ezért sztem egy vékonyabb vibrátor beférne! :)
Szilikonos vibrátora gondoltam, de nem tudom van e olyan ami hozzá hasonló es olcsóbb!?
Ha vibrátort hasznalok, sikositasra hasznalhatok babaolajt? Ha igen abból milyen fajtát? Vagy inkább szimpla sikositot vegyek hozzá?
Tudom, hogy pasival jobb, de ép, h az igazira várok! És nem akarok feltétlenül szexuális kapcsolatot létesíteni még, majd ha eljőn az ideje! De viszont szeretnék végre rendesen kielégülni, ( belül es kivül is) kevesebb megeröltetesel és több sikerrel!! :P :D
Előre is köszönöm a válaszokat!
Igen, használhatsz babaolajat, de a szűzhártyád el fogod veszíteni. Végülis ettől még szűz maradsz. Szerintem ne rendes vibrátort vegyél hanem vibrátoros golyót, csiklóizgatót amit picit beljebb tudsz süllyeszteni a hüvelyedbe de bőven elég a bejárathoz miközben a csiklód izgatod ujjal az elég szép gyönyört okozhat :)
Egyébként picit beszélgetnék veled, nem feltétlenül ismerkedés céljából vagy hogy letámadjalak csak néhány dolog érdekelne. Rád írhatok privátban vagy lenne kedved írni nekem?
Tudom kedves utolsó válaszoló és biztos vagyok abban, hogy örömet tudtok okozni! De Én ara törekszem h tartsam magam és majd felejthetetlen éjszakát éljek át az első szerelemmel!
Mondjuk azt azért nem tilthaja meg senki, hogy ne kényeztesem úgy magamat, ahogy és ahol én szeretném. Ha vágyom arra, hogy a G-pontom izgatásaval menyek el akkor úgy csinálom, és nem veszek meg egy hütlen farokért! :D
Sztem ép ezel tisztelem meg az első igazi szerelmemet, hogy nem fekszek le az első pasival aki velem szembe jőn az utcán, csak azért, mert nem tudom kielégíteni magam! :P
Elsőre nem érdemes nagyon bonyolult vibrátort venni, egy egyszerű, fokozatmentesen állítható rezgőset vegyél, az olcsó is. Ha gondolod, vehetsz síkosítót is, de nem feltétlenül szükséges - az enyém konkrétan rám romlott, mert nem kellett extra nedvesítés soha.
A G-pontot viszont inkább kézzel izgasd, ne vibrátorral. Nagyon könnyű hozzászokni a vibrátor intenzív rezgéséhez, és ha ez megtörténik, akkor szex közben egyszerűen nem fogsz tudni elélvezni!
Értem :) Köszönöm :)
Am én olyan 3.000 ft-ot szánák rá!
Tudsz mutatni egy egyszerűbbet? (Amire gondoltál)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!