Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire jó ez nekik?
Sziasztok! Tavaly decemberben volt nálunk osztálykirándulás és ami ott történt az felháborító. Több osztály ment de ez most lényegtelen. Először is 14!!!! Éves gyerekek a tanár előtt itták a sört illetve füveztek. A másik szobából lehetett hallani ahogyan kefélnek stb. A tanár le se sz@rta az egészet... Mire jó ez 14 évesen? Ami még viccesebb hogy a szülők nem is tudnak az egészről. Szánalmas az ahogy a 14 éves csaj beleül a páva gyerek ölébe és ott kéreti magát , pfff. Tényleg senkit nem akarok ezzel megbántani mert tudom hogy sok kivétel van , de ez borzalmas hogy mit művelnek ennyi idősen + a szüleik semmit nem tudnak róla. Nektek mi a véleményetek erről? Előre is köszönöm a válaszokat!
16/F
En sem ertettem soha miert akarnak 13-14 evesen mar ennyire felnottnek tunni:/ Az is eleg rossz, hogy a tarsadalom lassan atalakul es nehez lesz olyan(pl)sracokat talalni akik nem kozlik veled, hogy mekkora *** vagy amiert nem akarsz lefekudni veluk peldaul 16 eves korodban.
(A sorrel szerintem nincs baj, persze mertekkel:))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!