Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezek alapján szimpatikus lehetek neki vagy csak túlgondolom?
Nem túl gyakran találkozunk, ezelőtt hetente egyszer, de most legalább 1 hónapig nem fogom látni. A következőket figyeltem meg vele kapcsolatban:
Szoktam látni a szemem sarkából, hogy felém fordul, és olyan érzésem van mintha engem nézne, de még sose volt merszem ránézni ilyenkor, hogy ténylegesen néz-e. Az is előfordult már többször is, hogy pontosan velem szemben ült szétterpesztett lábakkal. Néhány mondatnál többet még sose beszéltünk, de olyankor azt vettem észre, hogy amikor velem beszél lágyabb a hangja. Volt olyan is, hogy ugyanolyan hanglejtéssel válaszolt mint ahogy én szóltam hozzá. Egyszer amikor találkoztunk a folyosón, nagyon nézett engem, miután én is ránéztem és köszöntem neki még utána is vagy 2-3 másodpercig néztük egymást. Máskor viszont van hogy észre se vesz, és még a nevemet se tudja, pedig lett volna már alkalma megjegyezni.
#4vagyok.
Igen akkor jobb lenne hagyni ,ezzel én is így vagyok ...azért neked sok szerencsét hátha :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!