Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhívtam a lányt aki tetszik, mert úgy láttam, hogy én is szimpatikus vagyok neki, de azt mondta nem ér rá?
Figyelt kérdés
Azért nem ilyen egyszerű, privátban írok többet annak aki tudna segíteni.
21/F
2018. aug. 24. 19:42
1/3 anonim válasza:
Minek ide pivát, hívd el máskor is. Ha soha nem ér rá, akkor ennyi.
2/3 anonim válasza:
kerdezd meg h mikor erne ra, ha erre nem mond semmit, akkor nem akar toled semmit.
3/3 anonim válasza:
Nagy eséllyel le akar rázni, főleg ha nem ajánlott másik időpontot, vagy lehetőségeket. Esetleg megpróbálhatod elhívni majd megint, de ha akkor sem akkor tényleg felejtős a dolog.
Ez a szimpátia dolog meg sajnos csalóka, vannak lányok, akik egyszerűen csak mosolygósak, azt gondolná az ember, hogy bejönne nekik, de nem, csak egyszerűen ilyen a stílusuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!