Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Mi a véleményetek a molett lányokról? Többi lent!
Figyelt kérdés
Sziasztok! Szóval én 170cm magas vagyok és 70kg. Teltebb vagyok de kövérnek nem mondanám magam. Fenékben, combban és csípőben mindig is erős voltam de hasam sosem volt, mindig arányosan néztem ki sose volt olyan hogy valahol kövérebb lettem volna a kelleténél. Sokszor megkaptam, hogy én vagyok maga a ‘homokóra alak’. Szóval azt szeretném kérdezni, hogy mi a véleményetek erről az alakról:)2019. jan. 8. 18:01
11/13 anonim válasza:
Nekem pozitív véleményem van a molett lányokról, de ilyen magassággal 70kg aligha "telt". A 80-100kg-os nőket szeretem.
27/F
12/13 anonim válasza:
Én 160 centi vagyok, és 60 kg. Én is kb úgy nézek ki mint te. Viszont emellett csendes vagyok, amit ugye sokan nem igazán szeretnek. Szóval engem úgy általában a fiúk ignorálnak. :/ 17/L
13/13 anonim válasza:
12-es ez azért nem igaz mindenkire :) Én pont egy csendes lányt szeretnék és nem a külső a lényeg. Egy csendes visszahúzódó lányaki nem a sok ismerősével meg instával van elfoglalva. Látod, nem mindenkinek csak az kell ám. És én is 17 vagyok. SZóval van esély. inkább ilyen lányt nehezebb találni sajnos.. :( De hozzád is oda fog menni majd valaki :) Egy sráchoz meg valljuk be, ki jönne ide? :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!