Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exemmel álmodtam?
Sziasztok!!
Ma este volt egy elég furcsa álmom, amiben az exem szerepelt. 2 éve szakítottam vele. Szerettem őt, de úgy éreztem fiatal vagyok még ehhez (14). Azóta is bánt a dolog, ő (17)sírt is a szakításkor...
Ma este megálmodtam a közös emlékeinkről fényképeket, illetve azt is, hogy találkoztunk valahol. Csak elvoltunk, de hallottam a hangját és nagyon hiányzott az álmomban. Éreztem hogy ez csak álom, de valamiért nem akartam hogy vége legyen. Most van barátom, és elég furcsának érzem hogy egy olyan srácról álmodok akit régen elhagytam. Mit jelenthet ez?
Van ilyen, hogy az agyad előhoz dolgokat. Olyan dolgokat, amiknek már nincs is jelentősége.
Én viszonylag ritkán álmodom, de olyankor is előfordul hogy az exem van benne. Szerintem nincs abban semmi. Csak el kell fogadni hogy álom, és nincs jelentősége.
Én hatalmas nagy álmodó vagyok, a tág fantáziám ilyenkor van hogy visszacsap. Kb. mindent meg szoktam álmodni ami történik velem, de mindig nagyon nyomasztó, furcsa, néha ijesztő formában. Eddig egy kivételével az összes lányról álmodtam aki tetszett nekem. Sajnos én reggel ébredés után az álmaim legapróbb történéseire is emlékszem, sokszor fel is írom azokat a "jó sztori" miatt, és el sem felejtem. Így ha az álmomban összetörik a szívem, én azt olyan intenzíven élem meg ébredés után amíg ki nem józanodom mintha valóság lenne.
De tudatosítsd magadban hogy az csak álom, és ha tudod, ne vedd komolyan! Csak az agyad káprázik!
Megnyugtattatok. Köszönöm!!
Kellemes ünnepeket! 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!