Miért álmodtam az exemmel?
Azt álmodtam, hogy a haverjaival meg vele sétálunk a városban ahol lakik és a buszmegállóhoz tartunk. Én, hülyeségből, hogy lássa még ismerem a várost, azt mondtam majd én vezetem őket. Elindultam rossz irányba, a többiek hülyéskedtem velem amíg mentünk a jó irányba az exem meg megölelt és megpuszilta a fejem tetejét ilyen "jaj te kis béna" stílusban. Mindenki furán nézett a jelenetre és én is furán éreztem magam, de senki sem szólt neki, hogy "hát ez mi volt?"
Azért agyalok ezen, mert az álmokra mindig a tudatalatti üzeneteként tekintettem. Mintegy monitorozása a tudatalattim egészségének. Sokszor ha bezártak, kergettek álmomban visszavezethető volt az akkori életszakaszomra amiben nem tudtam szabadulni egyes problémáktól.
Az exemmel viszont nem volt hosszú kapcsolatom, le sem feküdtünk bár ő volt az első partnerem, én szakítottam vele és nem haragszom rá vagy vagyok szomorú. Már majdnem egy éves kapcsolatom van azóta, hamar túlléptem rajta, szóval nem értem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!