Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek csak csúfolni/sértegetni akar ezzel?
Az osztályban van egy "rossz fiú" aki sok embernek beszólogat, sértegeti, vagy megüti csak úgy.
Meglepő módon rám azt mondja hogy normális vagyok és nem szokott beszólni se megütni és hasonlók...
Viszont az osztályból van barátnője de ő mindig ilyen kanos fiú szóval róla bármit eltudok képzelni...
Igazából a suliban nem mutatják azt hogy együtt vannak, így csak utólag tudtam meg a lánytól, mert néha beszélek vele.
A folyosón megölelte a fiú a barátnőjét és egyik oszrálytársam vicceset mondott amin nevettem és a fiú megkérdezte hogy engem is megöleljen-e, viszont én nemet mondtam mivel nem szeretek random embereket megölelni és nem is tetszik nekem.
Egyik órán pedig megkérdezte hogy van-e barátom mire én nemet mondtam és kérdezte hogy szeretnék-e mire megint nemet mondtam aztán azt mondta rá hogy pedig jól járnék vele.
Az a baj hogy nem tudom megkülönböztetni hogy csak szórakozásból mondott-e ilyet, mert általánosban sokszor megaláztak és sértegettek.
Szerintem csak szórakozott. Meg ebben nem látok semmi sértőt.
Szerintem inkább tetszel neki legalább egy picikét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!