Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Meglehet halni szűzen?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meglehet halni szűzen?

Figyelt kérdés
2018. nov. 20. 18:55
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Ezt Kurt Cobain mondta, kétségkívül van benne valami. :D

Amúgy meg lehet, igen, de egy olyan ember, aki megéri a várható élettartamot, vagy akár csak a 30-40 éves életkort, jó eséllyel akkor marad szűz, ha az akar maradni.

2018. nov. 23. 02:10
 12/14 anonim ***** válasza:
Az önsajnálatba. Gondolod attól teljesedsz ki ,azzal adsz értelmet az életednek hogy bele tudtál valakibe élvezni. Hát nem! Az a baj a dugáson jár az eszed, de olyan lépcső fokokat még nem másztál meg mint a szociális élet megteremtése , aztán ha mersz emberekkel élőben kommunikálni akkor jöhet a nők megismerése.
2018. nov. 23. 14:17
 13/14 anonim válasza:
Meg én is így fogok,belefáradtam az ismerkedésbe mindig és sose jutottam el oda... Meg nem is vagyok az a nagy csajozós,marad a zsibi 😂
2018. dec. 6. 23:12
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha nem tudnád ez az örök élet titka. Ha szűz maradsz akkor többszáz évig is élhetsz, de azután valószínűleg amint elveszted ott vége is a dalnak. 😒
2019. dec. 25. 22:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!