Kezdőoldal » Tini párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Valahogy ezt meglehet oldani?

Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valahogy ezt meglehet oldani?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

Holnap 19 éves srác leszek, 170 centi magas, és úgy nézek ki, mint egy 15 éves. Viszont nagyon gátlásos vagyok, lassan 2 éve együtt vagyok 17 éves barátnőmmel, mindketten szüzek vagyunk, de mivel 15-nek kinézek így a méretemmel sem vagyok megelégedve. 13-14 centiméter és ő már kíván, én is, de félek tőle, hogy nem lesz jó a dolog vagy bármi ami velem kapcsolatos (már ha értitek). Tanácsokkal eltudnátok látni?

2016. dec. 21. 16:38
 1/6 anonim ***** válasza:
Honnan tudod hogy nem fog neki megfelelni ha neg se probaltatok?
2016. dec. 21. 16:48
 2/6 A kérdező kommentje:
Ezért vannak gátlásaim, mert nem merem. :] de gondolom a célzás, hogy legyek bátrabb és próbálkozom
2016. dec. 21. 17:22
 3/6 anonim válasza:
Akkor lesz a legkevesebb probléma, ha magabiztos és bátor vagy. Ha igazán szeret, akkor ezen nem problémázna, ha pedig ez gondot jelent neki, akkor ennek a kapcsolatnak előbb-utóbb vége kellene hogy legyen. Önbizalommal állj elé és minden menni fog :)
2016. dec. 21. 19:54
 4/6 anonim ***** válasza:

Egy 17 éves szűz lány nem fog kiakadni a méreteid miatt.

Talán örülhet is neki, mert nem lesz olyan fájdalmas a behatolás.

Szüzen, és még azt követve néhány hónapig-évig engem sem érdekelt nagyon. Most is csak minimálisan, de nem ebben rejlik a varázs.

Ha szeretitek egymást és ennyi idősek vagytok, nem kéne szégyenkezned a tested miatt.

2016. dec. 21. 20:03
 5/6 anonim ***** válasza:

1. 14 cm bőven jó, még merev állapotban is (a páromnak sem hosszabb és király vele a szex, durvulás is mehet)

2. egy szűz lánynak nem baj, ha nem lószerszámmal kezd - exemnek nagy volt, 18 körüli, és majd' meghaltam minden aktus alatt, úgy fájt

3. nyugodtan kezdeményezz, a töketlenkedés rosszabb, mintha esetleg elsőre nem megy flottul - a párommal az első pár szeretkezés katasztrófa volt, bénáztunk, de ha csak ücsörögtünk volna egymás mellett, az ezerszer gázabb lett volna

4. ha ennyire parázol, akkor igyál előtte (meg ő is) egy kis bort, ilyesmi, az ellazít

27N

2016. dec. 22. 11:46
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm tanácsokat :)
2016. dec. 22. 17:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!