Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, nektek milyen lány jön be?
Szerintetek milyen az a lány típus ami minden srácnak bejönne?
Pl kűlsőleg, ő nektek bejönne? Mi a véleményetek róla?
Mellesleg ezt a lányt szoktam látni a városban, és a tesom beszélgetett vele, azt mondta nagyon aranyos és jófej. Akkor szerintetek bejönne neki, ha nem rá írnék, hanem inkább oda mennék hozzá, újra?
Aranyosnak tűnik és szép az arca, alakról nem tudok mit mondani hisz az nem látszik. Számomra például taszító a piercing látványa és jobban szeretem ha egy lánynak egyenes a haja.
Nincs olyan lány típus ami minden fiúnak bejönne, mindenkinek egyedi az ízlése.
Hogy a fő kérdésre is válaszoljak, olyan aki valamiben megfog. Külsőleg legyen aranyos de szép arcú, hosszú egyenes haj is hozzáad az összképhez és az se rossz ha alacsony.
Utolsó kérdésedre meg annyit hogy nem tudjuk mi jönne be neki de valószínűleg többet érsz azzal ha élőben közelíted meg, mint azzal hogy ráírsz.
Kérdésre válasz: Igen.
De mielőtt beszélnél vele, ne küldözgess online képeket olyan emberekről, akik A) nem tudnak róla.
B) Nem is ismered őket.
Szia!
Először is tisztázzuk azt, hogy mi a célunk. Szerintem az első és legfontosabb dolog az az, hogy kinek mi a célja. Ha egy szexkapcsolatról, alkalmi kapcsolatról beszélünk, vagy ha egy komolyabb, hosszútávú kapcsolatról beszélünk, akkor teljesen más szempontok azok, amik előtérbe kerülnek. Önmagában a külső nem ad teljes képet a személy igazi valójáról, de szorosan összekapcsolódhat a belsővel akár, de ez nem feltétlenül van így.
Az igények korosztálytól és egyéntől függően változnak, így nem nagyon lehet mindenkinek az igényeit kielégitő választ adni, de sok olyan tulajdonság van, ami rengeteg embernél közös lehet párválasztás szempontjából.
Számomra a legfontosabb dolog az az, hogy hasonló hullámhosszon legyek azzal a lánnyal, akit én hosszútávú kapcsolat céljából szeretnék magamnak. Aki egy kicsit is ad magára olyan szinten, hogy fontos neki az, hogy mások hogyan látják, nem igénytelen, akkor már hatalmas plusz ponttal indul nálam. Ha valaki szeret mozogni, nem kínnak érzi azt, ha meg kell mozdulnia, fontosnak tartja a saját egészségét, akkor már nem lehet 320 kiló, de nekem bőven megfelelő egy átlagos testalkatú lány, ha van rajta egy kis felesleg az teljesen lényegtelen. Ennél jóval fontosabb dolgokat helyezek előtérbe. Alapvető dolognak tartom a bizalmat, őszinteséget, de legfőképpen a megértést. A rózsaszín ködön való átlátást, mások hibáinak elfogadását, és az arra törekvést, hogy a másiknak örömet okozzon. Az ész sem utolsó dolog nálam, ezalatt az érett gondolkodást értem. Az őszinte érdeklődés a másik iránt, az aggódás, és a törődés számomra szintén nagyon fontos dolgok. Az, hogy hogyan tud kezelni egy konfliktust, képes-e belátni azt, ha hibázott, tud-e megbocsátani, meg tudja-e érteni, ha nincs jó kedvem, nem erőszakolja rám a saját akaratát, tud-e adni szabad teret, mert hisz nekem, bízik bennem, nem kételkedik, tisztelettudó velem és másokkal, értékeli az ötleteimet, de elmondja, ha valamiben nem ért velem egyet, a kompromisszumra törekszik. Megosztja velem a gondjait, és számíthatok rá én is, ha segítségre van szükségem. Szép lányt rengeteget találni, de olyat, aki a felsoroltaknak is megegyezik és pont veled viselkedik így és senki mással, olyat már nehéz, ezért nem jelent számomra semmit az, ha valaki csak szép. Azokat preferálom, akik tisztában vannak a képességeikkel, de nincsenek elszállva maguktól. Nem egy leki nyomorultak, akiket ha megdicséred, sosem hiszi el és önmagát a nap 24 órájában lealacsonyítja. Negatívan beszél, akármikor önmagát kell jellemeznie. Pozitív gondolkodású, fejlődni akaró, életre kész lány az ideálom, aki nem szorul rám, önmagában is teljesen boldog lenne, és én egy plusz vagyok számára, akivel a céltudatos életét és döntésképes személyiségét meg tudja osztani és meg tudja élni.
Ha nem komoly kapcsolatot akarnék, hanem csak tapasztalatszerzés szempontjából, vagy alkalmi kapcsolat miatt jönnék össze valakivel, akkor felszínes dolgokat vennék figyelembe, olyan dolgokat, amiket manapság a legtöbben a komoly kapcsolatra értenek. Egyébként ilyen célom nincsen, mert ennyire nincs szükségem a szexre, hogy valakivel csak emiatt jöjjek össze.
Végül, bár nem a kérdésre válaszolva, de fontosnak tartom megemlíteni, hogy mik azok a hibák, amiket nem érdemes elkövetni, vagy kik azok az emberek, akiket érdemes elkerülni, ha komoly kapcsolatot kerestek. Manapság egy tini párkapcsolat nem a saját érdekeket szolgálja ki, hanem egy önigazolásban segít és legtöbben emiatt jönnek össze valakivel. A társadalom által felállított elvárásoknak akarnak megfelelni és emiatt könnyen nagy hibákat követnek el, később megbánják, amit tesznek. Összejönnek valakivel, hogy nekik is legyen valakijük, vagy csak a szex miatt jönnek össze valakivel, hogy meg tudják mutatni ők is érnek annyit, mint mások. Hogy legyen mit posztolni instara, facebookra, nem számít, hogy a valóságban az a szeretet, ami a képen látszik nincs is jelen.
Javaslom mindenkinek, hogy ne másoknak akarjanak megfelelni, hanem önmaguknak. Ne érdekeljenen titeket mások véleménye, azt nézd csak és kizárólag, hogy te jól érzed magad, te boldog vagy azzal, akit választottál. Sokan félnek összejönni valakivel, mert attól tartanak, hogy mit mondanak majd mások. Azt tanácsolom az ilyen embereknek, hogy jöjjön össze nyugodtan azzal, akit szeret, és keressen új társaságot, akik elfogadják, és nem kell nekik megfelelni. A külső azoknak számít leginkább, akiknek fontos mások véleménye a párjukról. Ha a kölcsönös nem megjátszott szeretetre vágyna az illető, akkor nem a nagy Ő-t keresné, hanem találna valakit, aki megfelel a számára igazán fontos tulajdonságoknak, a hibáit pedig elfogadja és csinál belőle egy nagy Ő-t.
Egy párkapcsolat addig működik igazán, amíg mindkét fél együttesen megteremti azt. Önmagától nem fog jól működni. Aki fontos számunkra, azért képesek vagyunk áldozatokat hozni, akarjuk, megvan bennünk a szándék, hogy megfelelően működjön a kapcsolat.
Üdv
20/F
pfejj megen egy desznyó.
Csak tudnám mit túrnak ezek az aszfalton meg betonon, hogy meg kell drótozni némelyiket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!