Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja lehet? Mit tegyek?
2 hete ismerkedtünk meg.
Első randi tökéletes volt.A második is és az utána levőek is.
Aztán az utolsó randink után,írtam neki,és már furcsán kezdett el válaszolni.
Másnap megkérdeztem van e valami baj?
Azt mondta hogy nincs semmi.
De mégis volt olyan hogy írtam neki,megnézte és egésznap nem válaszolt rá semmit.
Nagyon sok dolga van,de szerintem akkor is lenne 10 perce arra hogy válaszoljon.
17/L
Még kiskorú vagy, szerintem a tinikategóriában a helyed.
Szerintem le akar koptatni, rájött, hogy nem akar tőled semmit.
Szia!
Megkérlek arra, hogy gondold végig azt, hogy mit csinálsz.
Idegen emberektől kérdezel olyan dolgot, amit valójában neked, vagy nektek kellene megoldani.
Egy nagyon picit ha használod az eszed, akkor rájössz arra, hogy mit kell tenned és az első elbizonytalanodásodnál nem írsz ki egy felesleges kérdést ide.
Itt írhat bárki bármilyen teóriát, elképzelést, de normális enber nem ad idegenek véleményére, ha a saját vagy a leendő párkapcsolatáról van szó.
Az egyértelmű 0. lépés az az, hogy megkérdezed tőle, hogy mit csinált aznap, vagy ami még fontosabb, tudatod vele, hogy neked hogy esik az, hogy későn ír vissza, megbeszélitek ketten, őszibtén és egyenesen. Ne az legyen, hogy neked van egy bizonyos elvárásod, és valamiben nem terv szerint alakultak a dolgok és te tanácsokért jössz ide fel, mert ha te nem, akkor majd az idegen emberek biztosan tudni fogják, hogy a fiú mit csináld, miért nem ír. Lehet nem tudja, hogy neked ez furcsa, vagy bármi lehet. Kommunikálás! Ennyiről szólna.
De mielőtt elkezdesz kommunikálni, gondold végig, hogy ezek után készen állsz-e egyáltalán egy kapcsolatra, képes vagy-e elmondani, ha valami nem tetszés, és meg tudod-e beszélni a gondjaidat mással és tudsz-e megértő lenni, vagy kompromisszumot hozni. Arra kérlek, legközelebb mielőtt kétségbeesel, használd a fejed, mert sok mindenre te magad jobban képes vagy, mint egy random idegen. Sok sikert!
Üdv 20/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!