Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a férjemet, mi a baja?
Figyelt kérdés
16 hónapos a kislányunk, 13 hetes terhes vagyok. Egyre gyakrabban megsértődik, felháborodik dolgokon és ok nélkül belémköt a férjem. Első terhességemnél sokat híztam, de szépen visszafogytam 54 kilóra. Most figyelek, hogy ne hízzak úgy meg, mint a kislányunknál, de állandóan azzal “viccelődik”, hogy hízok. Minden reggel a mérlegre állok, de stabilan tartom az 57 kilót. Mintha direkt bántani akarna. És ilyenből van egy csomó. Ma reggel történz ez, amire tényleg nem tudtam mit mondani. Gondolom az első trimeszteri kóma miatt sokat alszom/aludtam, de ma negyed 7-kor kipattant a szemem, kikeltem az ágyból és elkezdtem készülődni, hogy levigyem a kutyát, reggelit csináljak. Ő vállalkozó, szabad a munkaideje. Erre rámront a fürdőbe, hogy minek kelek ilyen korán, mit játszom az eszemet?! Álltam és nem értettem, hogy mi baja van. Sok a munkahelyén a stressz, de ezt nem lehet bírni, hogy mindenbe beleköt...
Akarta a második gyereket ő is? Mert ha már az első várandósságod idején is zavarta a súlyod, a kinézeted, stb., akkor nem hiszem, hogy őszintén vágyott volna még egyszer erre az állapotra. Sajnos vannak ilyen férfiak (igen sokan), akik a gyerek érkezése után már nem nőként, hanem anyaként tekintenek a feleségükre.
2018. márc. 26. 07:46
2/19 anonim válasza:
Nem lehet, hogy kirekesztve érzi magát az anya-gyerek szimbiózisból? Fontos bevonni őt is, esetleg odafigyelni hogy ne érezze magát elhanyagolva. Ha bántanak a megjegyzései, én felhívnám a figyelmét és megkérdezném, hogy mi bántja, ami miatt ilyen lett a viselkedése.
2018. márc. 26. 07:47
3/19 anonim válasza:
Mit mond a férjed, amikor megkérdezed, mi a baja?
2018. márc. 26. 07:51
4/19 A kérdező kommentje:
Persze, Ő is akarta, sőt, Ő kezdeményezte. Már a harmadikról beszél. Másfél hónappal szülés után ugyanúgy néztem ki, mint szülés előtt. Nincs ez a szimbiózis a gyerekkel köztünk. Mivel vállalkozó rengeteget van itthon, sokat van a lányunkkal. Tegnap is amíg elmentem vásárolni kettesben voltak, a férjem mondta, hogy menjek csak egyedül. Nem érzem már felőle azt az őszinte szeretetet, amit régen, mintha elmúlt volna. 10 éve vagyunk együtt, nem óriás szerelemre vágyok, hanem a kölcsönös odafigyelésre, toleranciára, szeretetre, megbecsülésre.
2018. márc. 26. 07:51
5/19 A kérdező kommentje:
Azt mondja semmi, hanem amiért éppen aktuális szól. Most kiváncsi vagyok mi lesz ha felkel (mert visszafeküdt, miután felhördült, hogy minek kelek korán). Ezzel aztán tényleg nem tudom mi baja van...
2018. márc. 26. 07:53
6/19 A kérdező kommentje:
*aktuálisan
2018. márc. 26. 07:54
7/19 anonim válasza:
Nagyon elbeszélgetnék vele. Nem indok, hogy neki stresszes a munkahelye. Sok embernek szerintem az, mégsem kötözködünk örökké a másikkal.
Birom amúgy ezt a ne hízzon meg a nő, meg fogyjon vissza... Lennének ők várandósak egyszer! Olyan könnyen megy neki, legyen 3. gyereketek, de legyen tökéletes alakod közben meg utána?
Nem tudom, mi kattant be nála. Kérdezd meg, ültesd le, hogy mondja el mi baja, ne dobálkozzon a megjegyzésekkel.
2018. márc. 26. 08:20
8/19 anonim válasza:
Nem fogja elmondani mi baja: valószínűleg okkal, mert a őszinte lenne, akkor kidobnád. Valami szélsőséges baromság ezek szerint.
Az egyetlen, amit tehetsz, hogy nem hagyod magad. Húzd a határokat egyértelműen.
A másik eset, hogy ha direkt bántani akar: ki akarja provokálni, hogy te add be a válást. Sokan csinálnak ilyet.
Egyik esetben se sok jó fog ebből kisülni.
2018. márc. 26. 08:29
9/19 anonim válasza:
Tipp csak, de ismerek vállalkozókat, akik mindenkit, mindenért bactatnak, mert szerintük, csak úgy mennek jól a dolgok és ezt egy idő után, családdal szemben is alkalmazzák.
2018. márc. 26. 08:46
10/19 A kérdező kommentje:
Nagyon is őszinte, sokszor túlságosan is. Ő még a kapcsolatunk elején megmondta, hogy nem szereti a kövér nőket, ezzel semmi baj nincsen. Igazából úgy gondolom, hogy csak bántani akar. Egyszer marha kedves, másszor meg marha bunkó. Nem tudok rajta kiigazodni. De beszélni fogok Vele természetesen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!