Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem értem a férjemet, mi a baja?
Kedves Utolsó!
Nagyon el vagy tévedve. 21 évesen jöttünk össze, Ő éppen akkor jött fel Budapestre egy táskával és felszolgálóként dolgozott egy helyen. Egyik napról a másikra éltünk, biciklivel jártunk. Én még egyetemre jártam. Amink van azt együtt építettük fel. Azért gondolom, hogy jó, hogy ezt előre tisztázta, hogy zavarja a túlsúly, mert sok nő eltunyul és utána furcsálja, hogy miért nem kívánja a férje. Ha őszinte az a baj, ha meg nem, akkor az:). Megcsalni nem csal meg. Rengeteget van itthon, mindennap szexelünk, ilyen dolog fel se merül szerencsére. Arra gondolok, hogy most, hogy jön a második gyerek még jobban meg akar felelni és ezért ilyen. Ami persze egyátalán nem indok!
Nem tudom nálatok mi lehet, de leírom Neked a mi történetünket.
Az én férjem is így viselkedett, mondvacsinált dolgokba kötött bele, egyértelmű volt, h csak veszekedést akar generálni (akkor még én sem értettem miért) ha megkérdeztem mi a gond, mert ugye nem az amin egyébként felháborodott, akkor jött a szöveg, hogy semmi biztos csak fáradt, imád minket a gyerekkel ne haragudjak (később már bocsánatot sem kért) terveztük a második babát minden happy, de ez az ambivalens viselkedés a részéről fennált. Hiába szerettem volna megbeszélni, csak altatom h minden ok. El is kezdtem újból a gyógSzert szedni mert a hiába mondott minden szépet éreztem a szívem mélyén valami nincs rendben.
Ennek másfél éve, 1 hónapja elköltözött mert szerelmes (ezt se mondta meg de a közös munkahely le buktatta )
Kérdeztem is, hogy, ha rajta múlt volna akkor terhes lennék éppen a vágyott másodikkal (ő mondta anno h hagyjam abba a gyógyszert) válasz ő pár hete nem boldog ezért borít egy 8 éves hazassagot. Ha ha na persze.
És fitnesz modell anyuka vagyok, diplomám van abban dolgozom a család nekem az első. A legnagyobb öröm volt mindig is a férjem és a gyerek kedvére tenni finom akar főzni, jó programokat szervezni wellness stb. A férjem hobbijat ezer százalékig támogattam, én mondtam neki mindig h menjen csak a barátaival kapcsolódjon ki, jár neki hiszen sokat dolgozik. (Én csak nagyon ritkán jártam el, h ő mehessen) meg is tapsolhatom magam ez lett az eredménye köszönöm...
Kinek akar megfelelni? Neked biztos nem.
Szándékosan meg akar bántani: egyszerűen el akar üldözni. Most jött rá, hogy nem akar tovább veled élni. Te is írod, hogy elmúltak az érzései. Se odafigyelés, se tisztelet, se semmi.
Ebbe szülsz bele még egy gyereket.
Tudod, miért viselkedik így? Mert megteheti. Naponta beléd törölheti a lábát, akkor se hagyod el.
Csak tippelni tudok, de:
Terhes lettél. Nem tudom nálad hogy dolgoztak a hormonok és hogy vislelted azt a 9 hónapot, de ez ilyenkor a férfiaknak is egy megpróbáltatás. Megszületett a baba. Az ismét megpróbáltatás (a sok öröm mellett), egy gyerek teljesen felborítja az addig megszokott életet. Azt mondtad otthonról dolgozik, gondolom túl sokat vagytok együtt, nem tud kiszakadni egy kicsit az otthoni körforgásból + ott a munka is. Még elég kicsi a gyerek, sok odafigyelést igényel, sok a teendő vele a munka mellett és most megint terhes vagy. Lehet sok ez így neki egyszerre.
Valamiért "ellök" magától verbálisan. Szex van köztetek most is? Első terhesség alatt is volt, vagy akkor a hízásod miatt nem kívánt? Sokat van távol, Érzed úgy, hogy titkol valamit? Dugdossa a telefonját?
Vagy kihűlt nála valami és emiatt "ellök" magától, vagy akár egy harmadik is képbe jöhetett. Mindenesetre le kell veleü lnödd beszélni, hogy eléggé sértő tud lenni, igyekszel, ahogy tudsz, de ez azért neked nagyon rosszul esik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!